13 °

max 20 ° / min 13 °

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

24° / 15°

Četvrtak

09.05.

22° / 14°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

22° / 11°

Nedjelja

12.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Uhapšen Poljak osumnjičen da je izazvao požar u Baru

Društvo

Comments 0

Uhapšen Poljak osumnjičen da je izazvao požar u Baru

Autor: Nikoleta Rakočević

  • Viber

Poljak koji je osumnjičen da je sinoć u Baru, na brdu Šušanj, izazvao požar uhapšen je, potvrđeno je portalu Antena M iz policije.

Veliki požar koji i danas bukti u Baru, izbio je sinoć oko 19 sati. Kako se vjeruje, Poljak koji se izgubio, zapalio je vatru kako bi signalizirao gdje se nalazi, ali se ona proširila velikom brzinom i zahvatila ogromnu površinu brda.

Kako je saopšteno iz policije, Poljak je uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično djelo izazivanje opšte opasnosti.

"Naime, dežurna služba CB Bar je, 29.08.2017. godine oko 19,35 časova obavještena da je iznad naselja Vitići u Baru izbio pozar koji prijeti da zahvati okolne kuće. Službenici CB Bar su bili obaviješteni, istog dana, od strane Sektora za vanredne situacije MUP-a da im je prijavljen nestanak poljskog državljanina, koji se izgubio prilikom razgledanja naselja Šušanj i Vitića. Policijski službenici su na osnovu kriminalističkih mjera i radnji došli do saznanja da je ovo lice u cilju lakšeg lociranja i njegovog pronalaska zapalio vatru.

Po prijemu obaveštenja na lice mjesta su upućeni policijski službenici, službenici  Vojske Crne Gore, nadležne službe kao i lokalno stanovništvo u cilju pronalaska S.D.Z. (27) iz Poljske.

On je, kako se sumnja, svojim nesavjesnim postupanjem doveo u opasnost da bude životno ugrozen usljed požara koji je, sumnja se, on izazvao a koji se širio velikom brzinom, pod uticajem  jakog vjetra, i prijetio da zahvati okolne kuće.

S.D.Z. je lišen slobode zbog sumnje da je počinio krivično djelo izazivanje opšte opasnosti i biće uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužiocu na dalje postupanje"- zaključuje se u saopštenju policije.

Kako protiče gašenje požara u Baru čitajte u posebnoj vijesti OVDJE.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR