8 °

max 15 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

17° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

25° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Zbog falsifikovanja isprava: Uhapšena dvojica Rusa

Izvor: Foto: Fos media

Društvo

Comments 2

Zbog falsifikovanja isprava: Uhapšena dvojica Rusa

Autor: Bojana Komnenić

  • Viber

Službenici Odsjeka za suzbijanje privrednog kriminaliteta Sektora kriminalističke policije rasvijetlili su falsifikovanje isprava odnosno ovjeravanje putnih isprava ruskim državljanima falsifikovanim pečatom kako bi te osobe regulisale boravak u Crnoj Gori.

Za to krivično djelo osumnjičena su dva lica, državljani Reuske Federacije V.B. (46) i T.B. (45).

Falsikovanje je otkriveno na graničnim prelazima.

"Službenici ovog Odsjeka su državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru podnijeli krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv V.B. (46) i T.B. (45), državljana Ruske Federacije sa prebivalištem u Podgorici, zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično djelo falsifikovanje isprave kao produženo krivično djelo", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Osnovano se sumnja da su V.B. i T.B. u više navrata, u produženom trajanju, ovjeravali putne isprave državljanima Ruske Federacije nevažećim falsfikovanim pečatima graničnih prelaza u Crnoj Gori za novčanu nadoknadu, a radi regulisanja boravka tih lica u Crnoj Gori.

Nakon toga te osobe – državljani Ruske Federacije su sa tako ovjerenim putnim ispravama i otisnutim falsifikovanim pečatima graničnih prelaza zatečena u kontroli putnih isprava na graničnim prelazima tokom novembra i decembra 2017. godine, čime su dva osumnjičena lica, kako se sumnja, počinila predmetno krivično djelo u produženom trajanju, u više navrata i u kontinuitetu.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Svakidasnjica

Toni svaka cast. Ti si prvi koga sam cula javno da to kaze o ovim smecarima. Ovo sto je palo na granicu to su 2 covjeka presmijesno, svaka ruska porodica u Cg radi nesto na crno. Svime i svacim se bave rusi kod nas brutala.

Tony

Zaradjuju od sezone, rade na crno koliko mogu, uskraćuju nam hljeb od sezone i niko ih naravno ne dira... Daš im najlakše uslove za življenje ni to im ne valja... A posle se čude što ih pojedini ne vole.. Pih..