10 °

max 19 ° / min 9 °

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 14°

Srijeda

01.05.

17° / 14°

Četvrtak

02.05.

16° / 12°

Petak

03.05.

17° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
"Vijesti" u nesvijesti...a, možda je i nešto teže?

Društvo

Tag Gallery
Comments 19

"Vijesti" u nesvijesti...a, možda je i nešto teže?

Autor: Antena M

  • Viber

Da su u koncernu "Vijesti" opsjednuti "Antenom M" znano je dobro i lako objašnjivo kompleksima vlasničko-uredničke strukture. Ovoga vikenda ta je opsjednutost eskalirala do razine patološkog! U subotu veče histeričan tekst:''Najava gostovanja Sinđelića izazvala buru komentara: "Šuković je major UDBA", a u neđelju veče ''Bezočna neistina: Antena M objavila da su "Vijesti vapile" da im Sinđelić da intervju''!

Ne zamjerite na upotrebi pridjeva patološki, jer u normalnom, zdravom stanju svijesti ne mogu biti ispisani sljedeći redovi, a u svjetlu činjenica koje ćemo nakon citata prezentirati. Dakle, pišu provladine, proruske i prozapadne "Vijesti" ovako:

''U najavi Žive istine, Darka Šukovića, iznijeta je bezočna neistina da je Televizija Vijesti tražila intervju sa Sašom Sinđelićem. Nikada, niko, iz redakcije Televizije Vijesti nije kontaktirao Sinđelića, niti mu je, da ne bude dileme, preko posrednika uputio sličnu ponudu! Kontakt sa Sinđelićem, očigledno, pored tužilaštva, održavao je njegov današnji domaćin Darko Šuković, koji je grubo pokusao da podmetne našoj televiziji, iako je čak ni svjedok saradnik, nije pomenuo. Naša redakcija se ni u bunilu ne bi otimala o ovakvog gosta, jer bi to značilo profesionalno samoubistvo''.

Zanemarimo indikativnost upotrebe prejake riječi "samoubistvo" i koncentrišimo se na detektivsko-istraživački tekst objavljen u - "Vijestima"!  

Sad pogledajte i poslušajte šta je kazao Saša Sinđelić u "Živoj istini".

I zaključite zašto je koncern "Vijesti" u javnosti poznat i po nadimku "fabrika laži". 

U nadi da će opsesivno-kompulzivna faza brzo proći i da će se neke nama drage kolege prisjetiti vrijednih lekcija naučenih u "fabrici novinara" - "Anteni M", učtivo dajemo na znanje da sada imamo prečih poslova, pa svim, eventualnim, budućim avetlucima koncerna nastalog na finasijsko-materijalnoj podlozi DPS, a uzletjelog na euro-američkim grantovima i ruskom kešu, unaprijed dajemo besplatnu indulgenciju - tačno onako kako im je Vlada oprostila ili olakšala razna dugovanja državnoj kasi. 

Komentari (19)

POŠALJI KOMENTAR

Dragan D.Dragovic

pa kad sve bude jasno, onda se “ stavi” na tu stranu.Bas iz tih razloga i smatram da je Sukovic napravio veliki korak. Sto se tice samog intevjua, mislim da je isti bio osrednji ( cak osrednje nizi ), tako da slusaoci nisu mogli dobili odgovor na osnono pitanje : Ko je, ustvari ta osoba ?! Kuda se

Dragan D.Dragovic

Cetitke Sukovucu, koji je ( bez obzira na ovakvo stanje u drustvu po pitanju “ Drzavnog Udara” ) pozvao tog Sindjelica na TV razgovor. Za tako nesto treba imati velikaaa m…i to ona novinarska i razgovarati sa (“prokuzenom” ) osobom. Sto bi se kod nas reklo : sacekaj da se vidi ko ce biti pobjednik,

Ja lud

Drako, sve je to okej, pusti vijesti. Nego reci mi zasto Sindjelic? Pa covjece je li moguce da je nekom ozbiljnom novinaru gost u emisiju covjek koji je PROZNAO da je htio ubiti naseg premijera u sred neĐelje. Aj brate ne sprdaj se. I nemoj vise ovo neĐelja,bas je izvjestaceno, pamet u glavu :*