11 °

max 15 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

15° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
FOTO: Pazite šta kupujete, možda to i NE dobijete!

Društvo

Comments 0

FOTO: Pazite šta kupujete, možda to i NE dobijete!

  • Viber
Digitalno obrađene fotografije na pakovanjima raznih proizvoda često nas privuku i natjeraju da ih kupimo, pa čak iako to možda nijesmo planirali.

Fotografije su uglavnom uvećane, jarkih boja, napravljene da kupca navedu da proizvod odmah stavi u korpu, ne shvatajući na prvi mah da je posrijedi samo marketinški trik!

To se dogodilo i našem čitaocu koji je bio veoma iznenađen sadržajem slatkiša koji je kupio pa je odlučio da to podijeli i sa nama. Poslao nam je fotografiju kolača koji na pakovanju izgleda pun sočnog fila, ali kada ga zagrizete shvatite da od tog sočnog zadovoljstva postoje samo tragovi.

Ovakve stvari se dešavaju često, pa se na internetu može naći mnoštvo fotografija nezadovoljnih kupaca.

Da li vam se nekada desilo možda da kupite sladoled baš zato jer vam na slici izgleda sočno, a kad ga otvorite, dobijete nešto potpuno drugo?

Ovakve stvari, nažalost, dešavaju se ne samo u prehrambenom sektoru, već i u svim ostalim. Kada shvatimo pravo stanje stvari obično bude kasno. Pojedina istraživanja pokazala su da se nekada u omot proizvoda uloži tri puta više novca nego u sam proizvod!

Ali, takvi marketinški trikovi imaju i jednu dobru stranu - ko se jednom opeče drugi put će, vjerovatno, paziti šta kupuje!

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR