16 °

max 16 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

16° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Napadači planirali likvidaciju Dukića?

Društvo

Comments 0

Napadači planirali likvidaciju Dukića?

  • Viber
Zatvorenik Saša Dukić (38) iz Andrijevice, koji je prije pet dana izašao iz Kazneno- popravnog doma na petnaestodnevni godišnji odmor, ranjen je juče u podgoričkom naselju Zlatica, kada je nepoznata osoba zapucala u njegov automobil iz vozila u pokretu.
Dukić je prebačen u Urgentni centar sa dvije prostrijelne rane, gdje mu je ukazana pomoć, nakon čega je zbog teških povreda stomaka zadržan na bolničkom liječenju, ali mu život nije u opasnosti.
 
Planirani napad
 
Kako Pobjeda saznaje, sve ukazuje na to da se radi o planiranom napadu, jer su napadači znali kretanje Dukića. Znali su da je juče ujutro krenuo iz Andrijevice ka Podgorici i čekali ga da uđe u grad.
 
Oko 13.40 sati, kada se Dukić dovezao do „Volija“ na magistrali u naselju Zlatica, vozilom „BMW“ karavan otvorili su vatru i ispalili više hitaca iz automatske puške.
 
Policija je ubrzo nakon toga, na Ibričevini, blizu Ribnice, pronašla zapaljeni bijeli ,,audi A6“ beogradskih tablica. U njemu su pronađene i dvije automatske puške, što navodi na sumnju da su se osumnjičeni dobro pripremili i da je u vozilu bilo najmanje dvoje.
 
Policija je odmah kontaktirala kolege iz Srbije koje su im kazale da se radi o tablicama čija krađa je prijavljena prije manje od mjesec, tačnije u decembru prošle godine. Na osnovu tih saznanja, istražitelji vjeruju da su napadači planirali ovaj napad, ali s namjerom da ga likvidiraju.
 
Dukić je KPD napuštio 5. januara, od kada mu je na račun pogodnosti odobren petnaestodnevni godišnji odmor. S obzirom na to da se već deset godina Dukić nalazi u zatvoru, istražitelji ispituju da li se motiv napada krije iza bedema spuškog zatvora. Kako su naveli iz Uprave ZIKS-a, zatvorenik S.D. služi jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od 12 godina i dva mjeseca, zbog teškog ubistva putem pomaganja, falsifikovanja isprava i nanošenja teških tjelesnih povreda u Njemačkoj.
 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR