10 °

max 15 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Regionalni vodovod bez zastoja i pored tri i po dana bez struje

Društvo

Comments 0

Regionalni vodovod bez zastoja i pored tri i po dana bez struje

  • Viber
Uprkos ekstremno nepovoljnim vremenskim prilikama koje su posljednjih dana zahvatile cijelu Crnu Goru, JP “Regionalni vodovod Crnogorsko primorje“ s ponosom može istaći da nije bilo prekida u funkcionisanju regionalnog vodovodnog sistema (RVS), odnosno pružanju usluge vodosnabdijevanja opštinama na Crnogorskom primorju, navodi se u saopštenju.

Ono što je naročito otežalo rad zaposlenima u ovom preduzeću tokom proteklih dana jeste prekid u napajanju električnom energijom u objektu Đurmani.

Naime, ovaj objekat je bio bez struje u ukupnom trajanju od oko 80 sati, i tom prilikom je sistem funkcionisao uz pomoć agregata za čiji rad je bilo potrebno da zaposleni u ovom objektu u čak 6 navrata, pod izuzetno lošim vremenskim uslovima, pješke, u kanisterima dopremaju gorivo. Pored velike požrtvovanosti zaposlenih u njegovom preduzeću, direktor JP “Regionalni vodovod Crnogorsko primorje“,  Goran Jevrić, pohvalio je i ogromne napore predstavnika CEDIS-a koji su svih ovih dana neumorno radili na otklanjanju kvarova u sistemima snabdijevanja električnom energijom, ne samo objekata JP, već i na drugim lokacijama u cijeloj Crnoj Gori.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR