FOTO: Ako znate ovo lice, prijavite policiji! Sumnjiči se za pokušaj ubistva

Januar 11, 2017 - 17:04

Službenici Centra bezbjednosti Podgorica su, u sadejstvu sa službenicima Sektora kriminalističke policije, a u koordinaciji i po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, u kratkom roku ostvarili značajan napredak u rasvjetljavanju krivičnog djela ubistvo u pokušaju Saše Dukića (37) iz Andrijevice, koje je izvršeno u Podgorici, 09. januara, saopšteno je iz UP.

Naime policijski službenici su, na osnovu saznanja do kojih su došli, izradili fotorobot jednog od izvršilaca ovog krivičnog djela.

fotorobot 670

Lični opis lica koje se nalazi na fotorobotu: lice je muškog pola, starosti oko 30 godina, kratko podšišane i svjetlije kose, svijetle puti, visine oko 165 cm, srednje građe. Vjeruje se da je ovaj muškarac nosio sivi džemper.

Policijski službenici, u koordinaciji sa nadležnim tužiocem, preduzimaju i druge aktivnosti radi potpunog rasvjetljavanja ovog krivičnog djela.

Policija moli građane da se, ukoliko prepoznaju lice sa fotorobota ili misle da su ovo lice vidjeli, odmah obrate policiji pozivom na besplatni broj 122, dolaskom u najbliži centar ili odjeljenje bezbjednosti ili da na bilo koji drugi način kontaktiraju policiju.

Informacija o licu za koje je sačinjen fotorobot policiji može biti saopštena i anonimno.

Postavite komentar