13 °

max 20 ° / min 12 °

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 12°

Srijeda

08.05.

24° / 15°

Četvrtak

09.05.

23° / 16°

Petak

10.05.

23° / 15°

Subota

11.05.

21° / 14°

Nedjelja

12.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Nova optužuje Stijepovića: Zloupotrijebio funkciju ministra prosvjete i nepravedno dijelio novac?

Društvo

Comments 2

Nova optužuje Stijepovića: Zloupotrijebio funkciju ministra prosvjete i nepravedno dijelio novac?

Autor: Milena Aprcović

  • Viber
Radoš Zečević iz Nove srpske demokratije kazao je da je sadašnji gradonačelnik Podgorice, Slavoljub Stijepović zloupotrebljavao funkciju ministra prosvjete jer je, kako navodi, novcem građana raspolagao na štetan i neodgovoran način.

Zečević je novinarima na konferenciji podijelio dokumenta, kopije rješenja, koja navodno svjedoče o tome da je Stijepović 2014. dok je obavljao funkciju ministra prosvjete pojedinim uglednim građanima dijelio državni novac.

"Široke ruke od narodnih para, Slavoljub Stijepović pod formulacijom -teška materijalna situacija-, nagrađuje veoma bogate i stituirane pojedince", naveo je Zečević.

Dodao je da "u ovom i drugim ministarstvima postoji mnogo takvih rješenja gdje osobe kojima pomoć nije potrebna, bez ikakvog srama i stida lažu o materijalnoj situaciji i bez pomoći ostavljaju one kojima je takva pomoć neophodna".

U Novoj kažu da su kopije rješenja dobili od zaposlenih u Ministarstvu prosvjete, nezadovoljnih takvim postupcima, a takvih primjera, naglašavaju u Frontu, ima još.

"Danas ću objaviti imena samo nekih", kazao je Zečević.

"Vladimir Keković, korisnik jedne od najvećih penzija i bivši šef državne bezbjednosti dobio je 500 eura; viceguverner Centralne banke Crne Gore Nikola fabris takođe 500; Marijana Papić dugogodišnja direktorka Osnovne škole Pavle Rovinski 1000 eura...", naveo je on.

Ministarstvo prosvjete će se, kako je najavljeno, naknadno oglasiti o ovom pitanju.

 

 

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Baba

Veoma je pohvalno što partije "štite" narodne pare. Kako su ove naške partije koje mrze sve što je naško-crnogorsko poznate kao principijelne, uskoro očekujem da se njihovi dugari iz poslaničkih klupa odluče na štrajk-odbijanje plata koje zarađuje narod dok oni šetkaju i skupljaju svaki zarez da naškode ugledu Države.

Seoca

On je dijelio crnogorski novac. DF ruski. I to za terorizam i krvoproliće.