12 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
OPREZNO VOZITE: Mokri putevi i poledica

Društvo

Comments 0

OPREZNO VOZITE: Mokri putevi i poledica

Autor: Darko Šuković

  • Viber
U južnim i centralnim predjelima Crne Gore jutros se saobraća po mjestimično mokrim putevima, saopštili su iz Auto moto saveza i upozorili na poledicu u višim planinskim predjelima, koja je najviše izražena na mostovima i u tunelima.

Oni su kazali da su mogući sitniji odroni, apelovali na vozače da oprezno voze i da na put ne kreću bez odgovarajuće zimske opreme, koja je i zakonski obavezna za sva vozila.

Za vrijeme sniježnih padavina zabranjen je saobraćaj za kamione sa prikolicom i šlepere na dionicama preko planinskih prevoja, u skladu sa postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

Na regionalnom putu Rožaje - Kula nije dozvoljeno kretanje kamionima sa prikolicama i šleperima.

Na magistralnom putu M2-3 Cetinje - Budva, dionica Brajići - Lapčići i Ugnji - treća traka Obzovica, saobraća se jednom trakom naizmjenično zbog radova na putu, uz semaforsku signalizaciju.

Na regionalnom putu R-1, dionica Cetinje - Njeguši, zbog minerskih radova, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-2.3, dionica Podgorica - Cetinje, lokalitet tunel Mekavac, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR