11 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
FOTO: Sela u Goliji i dalje zavijana, smetovi i do dva metra

Društvo

Comments 0

FOTO: Sela u Goliji i dalje zavijana, smetovi i do dva metra

  • Viber
Nekoliko sela u Goliji i dalje je zavijano, a mještani su još jednom uputili apel da se pristupni putevi očiste kako bi mogli normalno da dolaze do svojih kuća.

''Nijesu se ispunila nadanja da će putevi napokon biti prohodni. Iako smo dobili uvjeravanja da će u ponedjeljak doći mehanizacija, to se nije desilo ni danas. Dok ne vidimo svojim očima, na obećanja se izgleda ne možemo osloniti'', izrazio je nezadovoljstvo jedan od mještana Višnjića Dola i dodao da je situacija ista u selima Javljenu, Gosliću i Selini.

Kako piše portal Onogošt taj problem traje duže od 15 dana, kada je napadao veliki snijeg u tom dijelu nikšićke opštine.

U ime svih mještana, sagovornici Onogošta pozivaju nadležne da im pomognu.

''Samo želimo normalno doći i otići do svojih kuća, kao ostali građani ove države. Da ne moramo praviti prtine i probijati smetove kao prije pedeset godina'', rekao je on.

Direktor nikšićkog Komunalnog preduzeća Miodrag Muratović kaže da će sjutra biti očišćeni pristupni putevi do golijskih sela.

''Angažovali smo privatnika, koji će sjutra u 8h krenuti za Goliju. Riječ je o vertikalnim, nepristupačnim i makadamskim putevima, zbog čijih karakteristika smo se odlučili na taj korak'', rekao je u izjavi Muratović.

Sela u golijskom kraju do kojih vode pristupni putevi zavijana su od početka godine, a mećave stvaraju smetove i do dva metra na pojedinim mjestima.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR