7 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 6°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

12° / 8°

Petak

26.04.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Viber zvanično: Poruke da ćemo naplaćivati su lažne!

Društvo

Comments 2

Viber zvanično: Poruke da ćemo naplaćivati su lažne!

Autor: Milena Aprcović

  • Viber
Poruke upozorenja koje posljednjih dana stižu crnogorskim građanima, da će Viber navodno morati da plate ukoliko ne pošalju dovoljno poruka, u potpunosti su lažne.

"Viber bi želio da informiše naše poštovane korisnike u Crnoj Gori, da je posrijedi samo još jedna maliciozna poruka potpuno lažnog sadržaja", saopšteno je portalu Antena M iz Viber kompanije.

Kako je dodao direktor komunikacija Viber-a za centralnoistočnu Evropu Vuk Brajović, u posljednjih nekoliko mjeseci korisnici iz regiona dobijaju poruke istog sadržaja.

"Korisnici Vibera u nekim zemljama bivše Jugoslavije ovih dana su primili spam poruku – sa upozorenjem da će, od ove nedelje, Viber početi da naplaćuje svoje usluge – zahtjevajući od primalaca da pokrenu lančanu poruku prema što većem broju svojih kontakata sa istim sadržajem – da bi time bili prepoznati kao aktivni korisnici – što bi im omogućilo da nastave da koriste Viber besplatno", pojašnjeno je.

viber670

Primjer spam poruke koje masovno stižu građanima

"Viber je omiljena aplikacija za razmjenu poruka među Crnogorcima, stoga, počastvovani smo da nastavimo sa nuđenjem usluga koje su na najvišem nivou funkcionalnosti, privatnosti, bezbjednosti – potpuno besplatno", zaključili su iz te kompanije.

Ponavljaju da spam poruke definitivno ne potiču iz Vibera i poručuju i građanima Crne Gore da i dalje uživaju u aplikaciji.

 

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Marija Petković

Stigla mi poruka od Viber da moram da ga aluziram da ce mi obrisati save slike kontakte poruke slike da imam jako malo vremena da posaljem poruku Dal' se radi o nekoj prevari jednom sam instalirala Viber al sam ga ubrzo obrisala od tada mi stizu ovakve poruke molim vas odgovorite mi sta da radim

vip-tetka

ja imam fiksni telefon i to me ne interesira :*:*