11 °

max 16 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

16° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Danilović i Frolih o saradnji i migrantskoj krizi

Društvo

Comments 0

Danilović i Frolih o saradnji i migrantskoj krizi

  • Viber
Kontinuirana razmjena iskustava i dobro implementirani projekti na planu šengenske politike, pitanja granica i migracija potvrda su odlične saradnje Crne Gore i Austrije, poručeno je sa sastanka ministra unutrašnjih poslova Gorana Danilovića i ambasadora Austrije Johana Froliha.

„Ministar Danilović istakao je nedavnu posjetu crnogorske granične policije austrijskim institucijama kao veoma značajnu, izražavajući uvjerenje da će uz institucionalnu podršku ove zemlje stečena znanja i iskustva crnogorskih kadrova naći kvalitetnu primjenu u praksi i biti dodatno osnažena“, saopšteno je iz njegovog kabineta.

Sastanak je bio prilika da sagovornici razmijene iskustva i na polju saradnje u oblasti migracija, naročito u svjetlu doprinosa efikasnom upravljanju migrantskom krizom na području Zapadnog Balkana i saradnje sa zemljama regiona na planu prevazilaženja krize. Ministar Danilović je kazao da se Crna Gora na svojim granicama u ovom trenutku ne suočava sa izazovima na ovom planu, i izrazio nadu da će se kroz globalnu strategiju voditi računa da tako ostane i u narednom periodu.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR