-Dok nas višedecenijska vlast, sada već i sa novim premijerom, uvjerava da se građani u Crnoj Gori mogu osjećati bezbjedno, svakodnevnica to demantuje, što ilustruje i sinoćni kriminalni akt, u centru grada, sa stravičnim posljedicama, poručuju iz Demosa. 
Iz Pokreta za promjene poručuju da je "organizovani kriminal modus operandi funkcionisanja Đukanovićeve privatne tvorevine".
Ministar održivog razvoja i turizma Pavle Radulović sastao se sa ambasadorom Slovačke u Crnoj Gori Romanom Hlobenom.
Policija preduzima intenzivne aktivnosti na rasvjetljavanju događaja u kojem je od posljedica sinoćnje eksplozije u vozilu preminuo Đorđe Sekulović dok je Jelena Korać teško povrijeđena. 
Ceremonija primopredaje dužnosti načelnika Generalštaba biće održana sjutra u podne u kasarni „Milovan Šaranović“ u Danilovgradu.
U Crnoj Gori je na kraju novembra bilo 1,06 miliona korisnika mobilne telefonije, 4,6 odsto manje u odnosu na oktobar.
Nacionalni koordinator za NATO Dragan Pejanović, sa saradnicima, imao je radnu posjetu Savezu udruženja penzionera Crne Gore.
Tridesetogodišnji Đorđe Sekulović preminuo je od posljedica povreda koje je zadobio sinoć u eksploziji automobila na Bulevaru revolucije u Podgorici.
Lideri Njemačke, Francuske i Rusije saglasili su se da nastave rad na pronalaženju mirnog rješenja za konflikt na istoku Ukrajine, u šta će biti uključen i Kijev, rekao je portparol njemačke kancelarke Štefan Zajbert.
Ministar spoljnih poslova Kosova Enver Hodžaj, uputio je pismo na adrese ministarstava spoljnih poslova 49 zemalja, u kojem je ministre detaljno obavijestio o "provokaciji Beograda" da "ilegalno uspostavi željezničku liniju od Beograda do Kosova", prenosi prištinski sajt Zeri.
Stranica 1 od 162