13 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
NTO: Veliko interesovanje Austrijanaca za Crnu Goru

Ekonomija

Comments 0

NTO: Veliko interesovanje Austrijanaca za Crnu Goru

  • Viber
Turistička ponuda Crne Gore predstavljena je na međunarodnom sajmu turizma „Ferien 2017“ u Beču, a posjetioci su bili zainteresovani za izlete na najatraktivnijim destinacijama države, kao i za posjete sakralnim objektima, saopšteno je iz Nacionalne turističke organizacije.
NTO Crne Gore, u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama Budve, Bara, Tivta, Kotora, Ulcinja i Podgorice, strateškim partnerom hotelskom grupom Budvanska Rivijera i nacionalnom avio-kompanijom Montenegro Airlines, predstavlja turističku ponudu za predstojeću sezonu na sajmu „Ferien 2017“ koji se održava od 12. do 15. januara u Beču.
''Na ovom sajmu, koji je okupio više od 800 izlagača iz preko 70 različitih zemalja, posjetiocima je predstavljena ponuda Crne Gore sa akcentom na aktivni turizam i izletničke ture. Primjetno je veliko interesovanje za izlete na najatraktivnijim destinacijama širom Crne Gore: Skadarsko jezero, Stari grad Bar, Kotor, Budva, Sv. Stefan, Ulcinj kao i za posjete sakralnim objektima'', saopšteno je iz NTO.
 
Pored toga, kako se navodi, ponuda aktivnog odmora privlači sve veću pažnju.
''Ljubitelji netaknute prirode su imali priliku da se informišu o rutama, sa posebnim akcentom na oko 6.000 kilometara markiranih planinarskih i biciklističkih staza u Crnoj Gori, dok je svima onima koji vole avanturu i adrenalin predstavljen cijeli niz raznovrsnih aktivnosti, poput splavarenja na rijeci Tari, paraglajdinga, botaničkih tura'', kaže se u saopštenju.
 
Tokom sajma, kako je saopšteno iz NTO, organizovani su sastanci sa partnerima sa tog tržišta i specijalizovanim turističkim agencijama.
''Turističku ponudu Crne Gore u svojim programima nude brojni austrijski turoperatori i turističke agencije, između ostalog : Adventure Top Tours, Up and Down, Ficher Reisen, Isla Verde Reisen, Asi Wirkclih Reisen, Die Bergspechte Outdoor Reisen, Wetweitwandern, Sabtours Touristik Gmbh Austria, Commerce Tours Reisebuero. Kneisseltouristik, Krauland itd'', kaže se u saopštenju.
 
Kako je saopšteno, pored redovnih linija Montenegro Airlines-a i Austrian Airlines-a iz Podgorice ka Beču pozitivni trendovi se bilježe i kada su u pitanju ugovoreni čarter letovi ka našoj destinaciji.
''Prethodne godine, u saradnji sa austrijskim turoperatorima turistička agencija Mac Sun je organizovala osam čarter letova u vansezoni, sa preko 1.500 gostiju. Imajući u vidu najave turističke privrede kada su u pitanju ugovoreni aranžmani i buking sa austrijskog tržišta, tokom ove godine očekujemo rast turističkog prometa'', navedeno je u saopštenju NTO.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR