10 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 13°

Srijeda

01.05.

19° / 14°

Četvrtak

02.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Turistička ponuda predstavljena u Utrehtu i Beču

Ekonomija

Comments 0

Turistička ponuda predstavljena u Utrehtu i Beču

  • Viber
Turistička organizacija opštine Budva uspješno je predstavila turističku ponudu budvanske rivijere na sajmu turizma „Vakantiebeurs 2017“ koji je održan od 10. do 15. januara u Utrehtu, u Holandiji, i na sajmu turizma „Ferien 2017“ od 12. do 15. januara u Beču. 
U Utrehtu se Turistička organizacija opštine Budva predstavila zajedno sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore, lokalnim turističkim organizacijama Bara, Tivta, Kotora, Ulcinja i  Podgorice, HG "Budvanska Rivijera" i nacionalnom avio-kompanijom Montenegro Airlines.
 
"Najveći holandski turoperator TUI Holandija nastavlja saradnju sa Crnom Gorom, pa se ponuda naših hotela može ponovo naći u njihovim katalozima, a čarter letovi će se nastaviti i u 2017. i povezivaće Amsterdam i Tivat dva puta nedjeljno od 13. maja do 7. oktobra. Da ovaj turoperator Crnu Goru smatra značajnom destinacijom govori i najava o uvođenju čarter letova iz Belgije tj. Brisela takođe za Tivat, dva puta nedjeljno.
 
FOTOBec 1 zasredinu
Dobre najave stižu i od predstavnika agencije Montenegro Reizen, koji su u ovom trenutku zadovoljni bukingom i napominju da se trend rasta broja turista sa ovog tržišta nastavlja i u ovom trenutku bilježe 25 % više rezervacija nego prethodne godine", saopšteno je iz TO Budva. 
 
Sajam „Vakantiebeurs“ okupio je preko 1.200 izlagača i 100.000 posjetilaca i jedan je od najvažnijih sajmova na teritoriji Beneluksa.
 
U Beču, na štandu Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, svoju ponudu predstavile su, pored Turističke organizacije opštine Budva, turističke organizacije Bara, Kotora i Tivta, HG “Budvanska rivijera”, turistička agencija „Montenegro Reizen“ kao i sektor kampova CTU udruženja.
 
Na ovom sajmu, koji je okupio više od 800 izlagača iz preko 70 različitih zemalja, posjetiocima je predstavljena ponuda Crne Gore sa akcentom na aktivni turizam i  izletničke ture.
 
Tokom sajma organizovani su sastanci sa partnerima sa ovog tržišta i specijalizovanim turističkim agencijama. Turističku ponudu Crne Gore u svojim programima nude brojni austrijski turoperatori i turističke agencije, između ostalih : Adventure Top Tours, Up and Down, Ficher Reisen, Isla Verde Reisen, Asi Wirkclih Reisen, Die Bergspechte Outdoor Reisen, Wetweitwandern, Sabtours Touristik Gmbh Austria, Commerce Tours Reisebuero. Kneisseltouristik, Krauland i td.
 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR