10 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Petak

26.04.

15° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vujanović u UAE: Očekujem dalje investiranje u razvoj marine

Ekonomija

Comments 0

Vujanović u UAE: Očekujem dalje investiranje u razvoj marine

  • Viber
Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović saopštio je da očekuje dalje investiranje iz Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE) u razvoj marine i turističkih kapaciteta u Porto Montenegru, čime će taj kompleks sačuvati svoju visoku prestižnost i doprinositi kvalitetu turističke ponude države. 
Vujanović se sastao u Abu Dabiju sa krunisanim princom i predsjednikom Izvršnog savjeta, Mohammedom bin Zajed Al Nahjanom, kojem je iskazao poštovanje za kontinuirani i snažni lični doprinos uspostavljanju i unaprijeđenju ukupnih odnosa UAE sa Crnom Gorom. 
 
“Među brojnim projektima koji su u Crnoj Gori realizovani, Vujanović je izdvojio Capital Plazu u Podgorici i Porto Montenegro u Tivtu”, navodi se u saopštenju iz Vujanovićevog Kabineta, prenosi Mina biznis. 
 
Vujanović je kazao da očekuje dalje investiranje u razvoj marine i turističkih kapaciteta u Porto Montenegru čime će taj kompleks sačuvati svoju visoku prestižnost i doprinositi kvalitetu ponude turizma Crne Gore. 
 
“Vlasnik Capital Plaze je nedavnim otvaranjem prestižnog hotela pokazao da ovaj najveći poslovno-stambeno objekat u Crnoj Gori svojim novim sadržajima obezbjeđuje dodatne vrijednosti”, navodi se u saopštenju. 
 
Vujanović je ukazao na značaj kreditne podrške za završetak regionalnog vodovoda koji je obezbijedio kvalitetno snabdijevanje primorja. Takođe i kreditne podrške za poljoprivredu koja je kroz jačanje mogućnosti razvoja prerađivačkih kapaciteta dao veliku šansu razvoju poljoprivrede. 
 
Al Nahjan saglasio se da je kvalitet dosadašnje uspješne saradnje garancija njenog daljeg unaprijeđenja u uvjerenju da će ekonomska saradnja biti temelj ukupnih odnosa dvije države. 
 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR