13 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 13°

Srijeda

01.05.

19° / 14°

Četvrtak

02.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Iz Montenegro Airlines-a tvrde da funkcionišu redovno

Ekonomija

Comments 0

Iz Montenegro Airlines-a tvrde da funkcionišu redovno

Autor: Milena Aprcović

  • Viber
Komercijalni direktor nacionalnog avio-prevoznika Zoran Radunović kaže da uprkos određenim odstupanjima u radu avio-linija Montenegroerlajnza, prouzrokovanih što operativnim, što komercijalnim razlozima, funkcionisanje kompanije je redovno.

Kompanija, kako ističe Radunović za RTCG , od kopilota nije dobila ni zvaničan, ni nezvaničan zahtjev o obustavi rada, niti je riječ o nekoj vrsti pritajenog štrajka.

"U principu, Montenegroerlajnz redovno funkcioniše, određenih odstupanja u odvijanju saobraćaja je bilo svakako, ali ona su prouzrokovana što iz operativnih, što iz komeracijalnih razloga. Sad je period niske sezone i u principu u MA se ne dešava ništa što se ne dešava u svim ostalim kompanijama u okruženju i na svijetu", rekao je Radunović.

Radunović je rekao i da još uvijek nije otklonjen problem na letjelici, koji je nastao usljed udara groma, te da tehničke ekipe rade popravci. Rekao je da svako "ispadanje" aviona iz saobraćaja prouzrokuje finansijske troškove.

"Bio je otkaz na dva leta, jedan iz operativnih razloga, jer nijesmo imali adekvatnu mašinu koja je mogla da supstituiše i odradi red letjenja. Drugi je bio iz komercijalnih razloga, na letu za Ljubljanu, zbog male popunjenosti putničke kabine prebacili smo za naredni dan", rekao je Radunović Javnom servisu.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR