11 °

max 14 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

14° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vlada da promijeni odnos prema privatizacionoj politici

Izvor: foto: gov.me

Ekonomija

Comments 0

Vlada da promijeni odnos prema privatizacionoj politici

  • Viber
‘’Vlada ubuduće mora potpuno da promijeni odnos prema privatizacionoj politici i da radi na kvalitetnijoj valorizaciji turističkih i privrednih potencijala Herceg Novog’’, ocijenila je tokom radne posjete toj opštini potpredsjednik Vlade Azre Jasavić.

Na sastanku sa predsjednicom Opštine Herceg Novi Natašom Aćimović, Jasavić je kazala da tome značajno može da pomogne inicijativnost lokalne uprave, kakvu je Herceg Novi već pokazao.

„Primjer je projekat Porto Bono, gdje je lokalna uprava uspjela da na novskom dijelu Luštice stvori prepostavke za valorizaciju. Želim da pozdravim te aktivnosti i najavim saradnju Vlade i Opštine u nastavku te kvalitetne i transparentne priče“, rekla je Jasavić.

Iz Kabineta predsjednika Opštine Herceg Novi saopšteno je da je na sastanku konstatovano da se jedan od najvažnijih investicionih projekata, Portonovi, realizuje zadovoljavajućom dinamikom.

„To u perspektivi znači da će taj projekat omogućiti otvaranje novih radnih mjesta i to vjerujemo prvenstveno za domaću radnu snagu i građane Herceg Novog. Veoma je važno da shvatimo koliko je bitno da budemo konkurentni na tržištu, a to ne možemo bez edukacije. Vjerujem da su aktivnosti koje u tom pogledu preduzima investitor u koordinaciji sa Vladom i lokalnom samoupravom ono što treba pozdraviti“, kazala je Jasavić.

Aćimović je saopštila da se stalnim intenziviranjem komunikacije predstavnika Vlade i Opštine produbljuje saradnja.

„Opština Herceg Novi ima brojne započete projekte i takav odnos sa Vladom nužan je u cilju njihove uspješne realizacije“, rekla je Aćimović.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR