Na tradicionalnom bogojavljenskom plivanju za krst na podgoričkim Sastavcima, mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije pjevao je sa prisutnima.

Lider SRS Vojislav Šešelj rekao je da je predsjednik Srbije Tomislav Nikolić slanjem "išaranog voza" na Kosovo pokušao da izazove krvoproliće.

Crna Gora može da bude zadovoljna tempom ratifikacije, smatra njemački ambasador u Podgorici Hans Ginter Matern.

Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov odbacio je optužbe da se njegova zemlja miješala u izborni proces drugih država, "prebacivši lopticu" na zemlje članice EU.

Poruke upozorenja koje posljednjih dana stižu crnogorskim građanima, da će Viber navodno morati da plate ukoliko ne pošalju dovoljno poruka, u potpunosti su lažne.

Ministar vanjskih poslova Srđan Darmanović primio je u posjetu šefa Kancelarije UNICEF u Crnoj Gori Bendžamina Perksa.

Ambasadorka Sjedinjenih Američkih Država pri UN-u Samanta Pauer poručila je da se sve države suočavaju sa rastućom prijetnjom u vidu ruskog uticaja, a kao primjer je navela i Crnu Goru.

SDP zbog NATO-a mora u parlament

Januar 19, 2017 - 09:17

Član Predsjedništva Socijaldemokratske partije Ivan Vujović kazao je da njegova stranka mora učestvovati u glasanju o protokolu za pristupanje Crne Gore NATO-u u Skupštini, jer to, navodi, smatra međunarodnom obavezom i ostvarenjem svog programskog cilja.

Premijer Srbije Aleksandar Vučić zabranio je svim ministrima, državnim funkcionerima i službenicima da komentarišu dešavanja u regionu zbog neodmjerenih izjava koje su se posljednjih dana pojavljivale u medijima.

Prva beba u svijetu, začeta pronuklearnim transferom, novim načinom vantjelesne oplodnje u kome umjesto standardna dva, učestvuju tri donatora, rođena je u Ukrajini 5. januara.

Stranica 1 od 196