16 °

max 16 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

16° / 8°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

18° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
VIDEO: Objavljen datum premijere novog ''Tvin Piksa''

Kultura

Comments 0

VIDEO: Objavljen datum premijere novog ''Tvin Piksa''

  • Viber
Čekanju je kraj - nova sezona serije "Tvin Piks", nastavak kultne misteriozne krimi drame Dejvida Linča iz 1991. debitovaće na kanalu "Šoutajm" (Showtime) širom svijeta 21. maja, dvočasovnom epizodom, objavio je predsjednik TV kuće Dejvid Nevins.

Odmah nakon premijere i treća i četvrta epizoda će istovremeno biti dostupne na digitalnim platformama ovog kanala.

Nova sezona, koja stiže na male ekrane poslije 26 godina pauze, imaće 18 epizoda. Linč je cio ciklus snimio kao film, pa je tek kasnije "sjeckao" materijal na epizode.

Nakon istovremenog puštanja u etar prve četiri epizode, serija nastavlja emitovanje jednom sedmično, jer Linč vjeruje u "nedjeljnu televiziju", rekao je Nevins, dodavši da će novi "Tvin Piks" biti prikazan istovremeno širom svijeta.

U novom "Tvin Piksu" pojaviće se većina starih likova. Kajl Meklahlan vraća se kao specijalni agent FBI Dejl Kuper. Nevins je cijelu priču nazvao "odisejom Dejla Kupera u Tvin Piksu".

kajl news

Iako nije odbacio mogućnost i druge nove sezone na "Šoutajmu", Nevins je istakao da predstojećih 18 epizoda predstavlja zaokruženu cjelinu.

Na promociji serije nakon Nivensa medijima su se obratili i Dejvid Linč i neki glumci. Niko od njih nije otkrio nijedan detalj novog zapleta.

Linč je govorio o tome kako je odlučio da se sa Markom Fosterom ponovo vrati ovoj misteioznoj varošici iako je druga sezona serije bila prekinuta prije vremena na ABC, pa je publika imala utisak da je priča o tome ko je ubio Loru Palmer ostala pomalo nedorečena.

{youtube}d714bEXFny4{/youtube}

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR