15 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Zanosna Monika Beluči gostuje u serijama ''Tvin Piks''i ''Mocart u džungli''

Kultura

Comments 0

Zanosna Monika Beluči gostuje u serijama ''Tvin Piks''i ''Mocart u džungli''

  • Viber
Posle brojnih premijera i velike pažnje koju je izazvala igranjem u filmu "Na mlječnom putu", Monika Beluči (52) preselila se sa velikog na male ekrane.

Lijepa Italijanka je gostujuća zvijezda u trećoj sezoni odlične serije "Mozart in the Jungle" (premijerno emitovane 9. 12) a pojaviće se i u novom izdanju kultnog "Tvin Piksa" koje očekujemo u prvoj polovini sljedeće godine.

Serija "Mozart in the Jungle" (Mocart u džungli), koja je već od prve epizoda izazvala pozitivne kritike zahvaljujući maestralnoj glumi Gaela Garsije Bernala u ulozi meksičkog dirigenta Rodriga de Souse u Njujorku, zasnovana je na memoarima oboistkinje Bler Tindal (u seriji je igra Lola Kirk) o zakulisnim radnjama u svijetu klasične muzike, a jedan od scenarista serije je i Roman Kopola, sin Fransisa Forda.

- Monika igra jedan od onih likova koji su veći od života. Njen smisao za humor je nevjerovatan, ona je apsolutno spremna za svaki rizik. Pratiće vas do pakla i nazad! Savršena je glumačka partnerka i svako bi poželio da radi s njom - pun je hvale Gael Garsija Bernal.

Monika kaže da je njena junakinja Alesandra prava Italijanka uzavrele krvi.

'' Alesandra je poznata po svojim strastvenim izvedbama koliko i po nestalnom privatnom životu, zbog čega ima nadimak "La fjama" (Vatra). Jedan dio smo snimali u čuvenoj operi La Feniče u Veneciji, osećaj je bio neopisiv - istakla je Belučijeva. U jednoj sceni ona glumi/pjeva sa Plasidom Domingom, dio iz opere "Don Đovani".

{youtube}ZacHNIy32-8{/youtube}

 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR