Zabava za najmlađe u Cineplexx-u Delta City

Januar 11, 2017 - 09:08

Januarski Porodični dan zakazan je za nedjelju, 15. januar, uz prikazivanje novih animiranih avantura “Sniježna kraljica 3: Vatra i led” i “Maša i medvjed: Nove avanture”.

U periodu od 12 do 17 sati, za najmlađe posjetioce pripremljene su kreativne radionice kao i crtanje po licu, insipirisane animiranim junacima iz filmova. Sve posjetioce uz kupljenu ulaznicu očekuje poklon dječiji časopis "Mali Politikin zabavnik".

Treći nastavak bajkovitog animiranog hita "Sniježna kraljica" oduševiće mališane i ove zime! Nakon junačke pobjede Sniježne kraljice i kralja, Gerda još ne može da pronađe mir. Njen san je da pronađe roditelje i konačno skupi cijelu porodicu. Gerda i njeni prijatelji odlaze na putovanje u potragu za njenim roditeljima i oni će se na tom putu susresti sa novim izazovima: otkriće antički čarobni artefakt. Od toga trenutka ništa više neće ići prema planu…

Oni koji se odluče da pogledaju “Mašu i medvjeda” uživaće u njihovim novim avanturama. Maša je trogodišnja energična, druželjubiva i pomalo luckasta djevojčica, koja živi u šumi i koja stalno upada u nevolje.

Njen dobri drug Medvjed, koji je štiti, često i sam upadne u nevolju zbog Mašinih nestašluka, ali ipak, njih dvoje, uz ostale životinje u šumi zabavljaju gledaoce, ali ih i uče kreativnosti, lojalnosti i pravom prijateljstvu.

Oba filma su sinhronizovana na naš jezik, tako da će najmlađi moći nesmetano da uživaju u njima.

Ulaznice za Januarski Porodični dan već su u prodaji.

Postavite komentar