13 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Zabava za najmlađe u Cineplexx-u Delta City

Kultura

Comments 0

Zabava za najmlađe u Cineplexx-u Delta City

  • Viber
Januarski Porodični dan zakazan je za nedjelju, 15. januar, uz prikazivanje novih animiranih avantura “Sniježna kraljica 3: Vatra i led” i “Maša i medvjed: Nove avanture”.

U periodu od 12 do 17 sati, za najmlađe posjetioce pripremljene su kreativne radionice kao i crtanje po licu, insipirisane animiranim junacima iz filmova. Sve posjetioce uz kupljenu ulaznicu očekuje poklon dječiji časopis "Mali Politikin zabavnik".

Treći nastavak bajkovitog animiranog hita "Sniježna kraljica" oduševiće mališane i ove zime! Nakon junačke pobjede Sniježne kraljice i kralja, Gerda još ne može da pronađe mir. Njen san je da pronađe roditelje i konačno skupi cijelu porodicu. Gerda i njeni prijatelji odlaze na putovanje u potragu za njenim roditeljima i oni će se na tom putu susresti sa novim izazovima: otkriće antički čarobni artefakt. Od toga trenutka ništa više neće ići prema planu…

Oni koji se odluče da pogledaju “Mašu i medvjeda” uživaće u njihovim novim avanturama. Maša je trogodišnja energična, druželjubiva i pomalo luckasta djevojčica, koja živi u šumi i koja stalno upada u nevolje.

Njen dobri drug Medvjed, koji je štiti, često i sam upadne u nevolju zbog Mašinih nestašluka, ali ipak, njih dvoje, uz ostale životinje u šumi zabavljaju gledaoce, ali ih i uče kreativnosti, lojalnosti i pravom prijateljstvu.

Oba filma su sinhronizovana na naš jezik, tako da će najmlađi moći nesmetano da uživaju u njima.

Ulaznice za Januarski Porodični dan već su u prodaji.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR