14 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Povučen film o Majklu Džeksonu nakon kritika

Kultura

Comments 0

Povučen film o Majklu Džeksonu nakon kritika

  • Viber
Televizija Sky neće emitovati kratki film o američkom pjevaču Majklu Džeksonu, pošto je njegova ćerka Paris rekla da je uvrijeđena načinom na koji je on u filmu prikazan.

Film o čuvenom pop pjevaču, dio serije „Urbani mitovi“, trebalo je da bude emitovan na programu Sky Arts.

Ćerka kralja popa Majkla Džeksona, Paris Džekson, rekla je prethodno da je veoma uvrijeđena time što je bijeli glumac, Džozef Fajns, izabran da glumi njenog oca u novoj TV komediji. Paris je na Tviteru prokomentarisala da je “htjela da povrati” kada je vidjela kako Fajns izgleda u tom filmu. Razočarani i ljuti su i fanovi.

Televizija Sky je izdala saopštenje u kojem je navela da je sporna epizoda povučena poslije kritike koju je izrazila Paris Džekson. Sky je naveo i da nije imao namjeru da bilo koga uvrijedi, javio je BBC.

“Odlučili smo da ne emitujemo film 'Elizabet, Majkl i Marlon', polučasovnu epizodu serije 'Urbani mitovi' programa Sky Arts, poslije zabrinutosti koju je izrazila najbliža porodica Majkla Džeksona. Željeli smo da na duhovit način prikažemo događaje za koje se vjeruje da su se dogodili i nikada nam nije bila namjera da bilo koga uvrijedimo. Džozef Fajns u potpunosti podržava našu odluku“, navodi se u saopštenju Sky-ja.

Kratak film koji je trebalo da bude emitovan prikazivao je priču o putovanju Majkla Džeksona sa Elizabet Tejlor i Marlonom Brandom od Los Anđelesa do Njujorka, nakon terorističkih napada 11. septembra.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR