Najvažnija članica NATO-a SAD, tačnije američki Senat, sjutra bi trebalo da raspravlja o našem Pristupnom protokolu.

Muzej Atlantiko, prvi evropski podvodni muzej, nedavno je otvoren i sadrži preko 300 skulpturalnih radova britanskog umetnika Džejsona Dikersa Tejlora.

Belgijska antiteroristička policija izvela je veliku operaciju u Molenbeku, briselskom kvartu poznatom kao leglu džihadista koji su 2016. izveli više napada.

Direktor javnog preduzeća „Vodovod i kanalizacija“ Fehim Avdiu rekao je da očekuje da se narednih sati biti normalizovano snadbjevanje vodom tzv. visokih zona u Ulcinju.

Iračke snage zauzele su danas Univerzitet u Mosulu koji je bio pod kontrolom takozvane Islamske države.

Gradonačelnik Podgorice Slavoljub Stijepović kazao je da je "sve čisto" u postupku dijeljenja državnog novca na ime materijalne pomoći za vrijeme dok je bio na čelu Ministarstva prosvjete.

Crvena zvezda bolja od Katara

Januar 14, 2017 - 21:54

Vaterpolisti Katara poraženi su večeras u Kotoru od Crvene zvezde 14:11, u utakmici sedmog kola Triglav Regionalne A2 lige.

Košarkaši Jedinstva pobijedili su večeras u Bijelom Polju nikšićku Sutjesku 72:60, u utakmici 15. kola Erste Prve A lige.

"Epizoda 8" Ratova zvijezda, koja bi se trebalo da počne da se prikazuje krajem godine, biće posljednji nastavak u kojem se pojavljuje čuvena Keri Fišer.

Primorac ubjedljiv protiv Zadra

Januar 14, 2017 - 20:50

Vaterpolisti Primorca pobijedili su večeras u Kotoru ekipu Zadra 15:7, u utakmici sedmog kola Triglav Regionalne A2 lige.

Stranica 1 od 190