Moskovljanin Aleksandar Ljubarskij već šest godina drži risa u stanu. Neki bi opravdano rekli da je to zlostavljanje životinja, jer ove divlje mačke na slobodi obično zauzimaju teritoriju od oko 100 kvadratnih kilometara.

Visoki predstavnik u BiH Valentin Incko rekao je da se neće izviniti zbog izjave u kojoj je Republiku Srpsku uporedio sa NDH.

U sjedištu NATO kažu da KFOR nije bio obaviješten o prisustvu specijalnih snaga kosovske policije ROSU na sjeveru Kosova u subotu 14. januara 2017. godine.

Napadač, koji je tokom novogodišnje noći u noćnom klubu u Istanbulu ubio 39 ljudi, uhapšen je, prenose svjetski mediji.

Usamljeni snajperisti, kamioni kao napadačko oružje, naoružani dronovi... sve se to smatra mogućim sigurnosnim rizikom na predsjedničkoj inauguraciji Donalda Trampa u petak u Vašingtonu, na kojoj se očekuje gotovo milion ljudi.

S povećanjem broja Palestinaca na Zapadnoj obali, veliki broj bivših političara i pripadnika sigurnosnih snaga u Izraelu pokrenuo je kampanju za otcjepljenje od Palestine.

Berenis King, ćerka Martina Lutera Kinga, pozvala je Amerikance da nastave da se bore za svoju viziju ljubavi i pravde, bez obzira na to ko sjedi u Bijeloj kući.

Evropskoj uniji nijesu potrebni savjeti spolja, izjavio je francuski predsjednik Fransoa Oland komentarišući nastupe novoizabranog predsjednika SAD Donalda Trampa.

Muškarac stradao na pruzi u Baru

Januar 16, 2017 - 20:43

U barskom naselju Bjeliši u 18:25 došlo je do nesreće u kojoj je smrtno stradalo jedno lice nakon što ga je udario lokalni putnički voz.

Hokejaški turnir u zatvorenoj školskoj sali u Češkoj se na kraju pretvorio u incident, kada se krov objekta jednostavno skroz urušio.

Stranica 1 od 192