9 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 11°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DPS: Niko krupno k'o Ruckoj ne laže

Politika

Comments 0

DPS: Niko krupno k'o Ruckoj ne laže

Autor: Žarko Vujović

  • Viber
Galeriji opskurnih likova iz Moskve, koji u posljednje vrijeme plasiraju svakojake laži na račun Crne Gore i predsjednika DPS-a Mila Đukanovića, pridružio se i Aleksandar Ruckoj, za kojeg ni u Rusiji niko ne zna ni da je živ, saopšteno je iz Demokratske partije socijalista.

„On je i još jedan od izlapjelih ruskih generala, koji tako prljaju čast ruskih oficira. Vjerovatno unajmljenih, jer teško je povjerovati da im je to hobi. Aleksandar Ruckoj, koji tvrdi da je Milu Đukanoviću po nalogu Jeljcinove administracije '91. lično dao 15 miliona dolara za izbore, ipak je prevazišao sve. Ali on je bio niko i kad je bio neko, a kamoli sad. Da su u Kremlju u to vrijeme imali te pare, pitali bi, narodski rečeno, pošto je Amerika. Baš ih je tada bilo briga i za Srbiju, i za Crnu Goru. Tada se Kremlj spremao da podrži uvođenje sankcija UN Saveznoj Republici Jugoslaviji“, navodi se u saopštenju.

U DPS-u smatraju da će Aleksandar Ruckoj „ostati upamćen kao politički talog kojeg je izbacilo vrijeme 90-tih“.

„Kao jedini potpredsjednik u istoriji Rusije. Dobri poznavaoci tadašnjih prilika tvrde da je zbog takvih likova kao što je Ruckoj ta funkcija zauvijek ukinuta. On je pogazio zakletvu i '93. bio jedan od glavnih organizatora neuspjelog puča protiv predsjednika Jeljcina, koji ga je politički i uzdigao“, kaže se u saopštenju.

Kako se navodi, „možda je stvarno Ruckoj kao potpredsjednik mogao od Kremlja da trebuje silne milione dolara, može ovo njegovo oglašavanje biti zanimljivo ruskim pravosudnim organima“.

„Neko ko je smislio ovu ujdurmu htio je očigledno da naškodi Crnoj Gori i Đukanoviću. Ali se ovakve diletantske gluposti vraćaju kao bumerang na sramotu Rusije“, zaključuje se u saopštenju DPS-a.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR