14 °

max 21 ° / min 14 °

Utorak

16.04.

21° / 14°

Srijeda

17.04.

14° / 9°

Četvrtak

18.04.

14° / 8°

Petak

19.04.

14° / 6°

Subota

20.04.

15° / 5°

Nedjelja

21.04.

11° / 8°

Ponedjeljak

22.04.

13° / 7°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Radman: Razgovaraćemo sa Izborom i svim parlamentarnim partijama

Politika

Comments 0

Radman: Razgovaraćemo sa Izborom i svim parlamentarnim partijama

  • Viber
Predsjednika Skupštine Opštine Herceg Novi Andriju Radmana zatekla je informacija koju su objavili mediji da njihov koalicioni partner raskida koaliciju sa DPS-om.

"Sada imamo situaciju da nemamo definisanu skupštinsku većinu. Iako još zvanično nijesam kao predsjednik Skupštine obavješten o novonastalom stanju, smatram potrebnim da u narednih nekoliko dana obavimo konsultacije i razgovore sa dosadašnjim koalicionim partnerom, a nakon toga i sa drugim političkim subjektima koji participiraju u loklanom Parlamentu. Poslije toga definisaćemo dalje djelovanje", kazao je Radman za radio Jadran.

Na pitanje da li su kadrovi Izbora prvog radnog dana stigli na posao, Radman je potvrdio da svi organi i službe lokalne uprave funkcionišu bez problema i siguran je da novonastala politička situacija neće imati uticaja na njihov rad.

On je zadovoljan i što je lokalna uprava pokazala punu mobilnost, operativnost i funkcionalnost tokom vanrednih vremenskih prilika proteklih dana “dok su neki raskidali koaliciju”.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR