Radman: Razgovaraćemo sa Izborom i svim parlamentarnim partijama

Januar 09, 2017 - 10:04

Predsjednika Skupštine Opštine Herceg Novi Andriju Radmana zatekla je informacija koju su objavili mediji da njihov koalicioni partner raskida koaliciju sa DPS-om.

"Sada imamo situaciju da nemamo definisanu skupštinsku većinu. Iako još zvanično nijesam kao predsjednik Skupštine obavješten o novonastalom stanju, smatram potrebnim da u narednih nekoliko dana obavimo konsultacije i razgovore sa dosadašnjim koalicionim partnerom, a nakon toga i sa drugim političkim subjektima koji participiraju u loklanom Parlamentu. Poslije toga definisaćemo dalje djelovanje", kazao je Radman za radio Jadran.

Na pitanje da li su kadrovi Izbora prvog radnog dana stigli na posao, Radman je potvrdio da svi organi i službe lokalne uprave funkcionišu bez problema i siguran je da novonastala politička situacija neće imati uticaja na njihov rad.

On je zadovoljan i što je lokalna uprava pokazala punu mobilnost, operativnost i funkcionalnost tokom vanrednih vremenskih prilika proteklih dana “dok su neki raskidali koaliciju”.

Postavite komentar