14 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

14° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DPS: Fašizoidne optužbe Nenada Popovića

Politika

Comments 0

DPS: Fašizoidne optužbe Nenada Popovića

  • Viber
Minorni političar iz Beograda Nenad Popović, poznatiji kao ruski bogataš i ruski eksponent u Srbiji, već neko vrijeme se okomio na Crnu Goru,saopšteno je iz DPS-a.

I to, kako kažu, sve glasnije i bezočnije otkako Moskva ne gleda blagonaklono na njeno skoro članstvo u NATO.

''U intervjuu jučerašnjem 'Danasu' u kojem najavljuje i mogućnost kandidovanja na predsjedničkim izborima u Srbiji, ponovio je svoju nedavno izrečenu tvrdnju da 'ono što je nekada Srbima u NDH radio režim Pavelića, sada u Crnoj Gori radi režim Đukanovića samo perfidnijim metodama'. Nije izostao ni jezik uvreda na račun predsjednika DPS. Još se bestidno hvali kako je 'o tome' govorio zvaničnicima u Moskvi, a upoznaće i Vašington'', saopšteno je iz DPS-a.

Zanimljivo je da je "Danas" na istoj strani objavio i tekst Vuka Draškovića posvećen srpskim "nazovirusofilima", podsjećaju iz DPS-a.

''On ih dovodi u vezu s davnom Lenjinovom opaskom o nazoviboljševicima, za koje je rekao da su od sto njih devedeset nitkovi, a devet kreteni. Drašković između ostalog konstatuje da je začuđujuće da neko u Moskvi za ovdašnje promotere Rusije bira 'nitkove i kretene'. Sadržaj intervjua Nenada Popovića poslužio je kao odlična ilustracija Draškovićevog teksta'', zaključuju iz DPS-a.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR