14 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

14° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

19° / 7°

Srijeda

24.04.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
GO SNP: Sjednica počela bez Damjanovića

Politika

Comments 0

GO SNP: Sjednica počela bez Damjanovića

  • Viber
  Tačno u podne počela je sjednica Glavnog odbora Socijalističke narodne partije na kojoj će se analizirati izborni rezultat na parlamentarnim izborima, zauzeti zaključak o formiranju lokalne vlasti u Kotoru i nastaviti unutarstranačke pripreme za izbore u Nikšiću.

Sjednica je zakazana četiri mjeseca nakon parlamentarnih izbora na kojem je SNP kao članica koalicije “Ključ“ osvojila samo tri poslanička mandata, što je najlošiji rezultat u istoriji nekada najjače opozicione partije.

U pozivu za sjednicu Glavnog odbora navedene su četiri tačke dnevnog reda.

Članovi GO SNP analiziraće realizovane aktivnosti i ostvarene rezultate na parlamentarnim i lokalnim izborima u Andrijevici, Budvi, Gusinju i Kotoru koji su održani 16 oktobra.

Na dnevnom redu je i predlog odluke o otvaranju unutarpartijskog postupka predlaganja kandidata za odbornike u Skupštini opštine Nikšić, kao i predlog odluke o kriterijumima za predlaganje i izbor kandidata za odbornike.

Jedan od ključnih oponenata Milića, predsjednik opštine Berane Dragoslav Šćekić došao je na sjednicu, kao je to i ranije saopštio u zjavi za portal Atena M, a Aleksandar Damjanović do sad se nije pojavio.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR