7 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 6°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

12° / 8°

Petak

26.04.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vlada dala rok Kotoru

Politika

Comments 0

Vlada dala rok Kotoru

Autor: Darko Šuković

  • Viber
Vlada Crne Gore neće odmah po isteku roka za formiranje vlasti u Kotoru uvesti prinudnu upravu u ovom gradu, saznaju Dnevne novine iz dobro obaviještenih izvora, već će sačekati još nekoliko dana, dajući tako neoročeno vrijeme da se taj posao obavi.

Rok za formiranje vlasti istekao je juče, tri mjeseca od održavanja lokalnih izbora u ovog gradu, koji su održani istovremeno sa parlamentarnim, 16. oktobra prošle godine.

Tako je opozicija dobila šansu da završi ono što nije uspjela prethodna tri mjeseca i postigne dogovor. Uslov da Vlada ne uvede prinudnu upravu je, prije svega, da Kotor usvoji Budžet, ili odluku o privremenom finansiranju, kao i da izabere predsjednika Skupštine.

Prema informacijama Dnevnih novina Socijalistička narodna partija ostaje pri zahtjevu da od ostatka opozicije dobije manjinsku podršku za samostalno formiranje vlasti. Podsjetimo, predstavici OO SNP Kotora su na sastanku sa delegecijama ostalih opozicionih partija Demokrata, DF, URA i SDP, od njih zatražili da ta četiri politička subjekta daju podršku SNPu da sama formira novu lokalnu vlast u tom gradu.

Izvor: Dnevne novine

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR