9 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Medojević na Trampovoj inauguraciji

Politika

Comments 2

Medojević na Trampovoj inauguraciji

  • Viber
Lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević susreo se sa Krisom Fusnerom, predstavnikom RN i tom prilikom, Medojeviću je, kako je saopšteno iz PzP, uručen poziv za učešće na inauguraciji novoizabranog predsjednika SAD-a Donalda Trampa.

Drugog dana godišnjeg sastanka Komiteta za spoljne poslove i Izvršnog Komiteta Međunarodne demokratske unije IDU, Medojević je dobio poziv i da učestvuje na pratećim dešavanjima, kojima će predsjednik PZP-a prisustvovati od 19.01 do 22.01.2017.

Medojević je čestitao Fusneru, kako se navodi u saopštenju PzP, briljantnu pobjedu kandidata Republikanaca Donalda Trampa na predsjednickim izborima u SAD.

“Iskazao je nsnažna očekivanja svih prodemokratskih struktura u Crnoj Gori da će nova administracija SAD promijeniti dosadašnju politiku ignorisanja ozbiljnih demokratskih deficita i tolerisanja antidemokratskih i autoritarnih politika i praksi korumpiranog režima u Crnoj Gori, kao i žrtvovanja vrijednosti demokratije zbog geostrateških interesa”, navodi se u saopštenju.

"Normalizacija odnosa SAD i Rusije, koju najavljuje predsjednik Tramp bi znacajno relaksirala stanje u Crnoj Gori, ali i cijelom regionu, koji bi konačno mogao da se posveti ubrzanim ekonomskim institucionalnim reformama, u cilju pokretanja razvoja i suočavanja sa siromaštvom, nezaposlenošću i korupcijom i političkim uticajem organizovanog kriminala , kao najvažnijim strukturnim problemima . " istakao je Medojevic

Fusner je zahvalio Medojeviću na javnoj podršci kandidatu Republikanaca Donaldu Trampu, “kad je malo ko i u Republikanskoj partiji vjerovao u njegovu pobjedu i iskazao interes za intenziviranjem bilateralne saradnje sa Pokretom za promjene, kao i jos snažniju saradnju kroz IDU.”

G-din Fussner je uručio poziv RNC-a Medojeviću za učešće na inauguraciji predsjednika SAD, kao i pratećim dešavanjima od 19.01 do 22.01.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Nebojsa

PZP ovim potvrdjuje da je priznata I uvazena od strane kako evropske tako I americke politicke scene!! SLOBODA ILI NISTA!!