8 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 17°

Četvrtak

02.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
SDP: Holandski poslanici za rasvjetljenje "navodnog državnog udara"

Politika

Comments 0

SDP: Holandski poslanici za rasvjetljenje "navodnog državnog udara"

  • Viber
Portparol Socijaldemokratske partije Mirko Stanić učestvovao je na Kongresu vladajuće Radničke partije Holadnije (PvdA) koji je održan proteklog vikenda u Utrehtu.

U okvoru Kongresa je organizovano posebno vrijeme za predstavljanje stanja u svakoj od zemalja iz kojih su prisustvovali gosti pa je tako Stanić, saopšteno je iz SDP-a, imao priliku da predstavi stanje u Crnoj Gori i rješenja SDP-a za postojeću krizu u kojoj se naša zemlja nalazi.

“Posebno interesovanje poslanika u holandskom parlamentu i ostalih delegata Kongresa je izazvalo pitanje navodnog državnog udara na dan izbora i data je puna podrška naporima SDP-a da se ovo pitanje do kraja rasvijetli”, navodi se u saopštenju.

“Takođe, data je puna podrška za ekonomski program SDP-a koji se odnosi na pravedno oporezivanje i naplatu zaostalih poreza bez privilegovanih pojedinaca i kompanije, kao i ponovno pokretanje privrede na održiv način. Posebno je pozdravljena borba SDP-a za očuvanje obale, nacionalnih parkova i drugih prostornih resursa Crne Gore”, zaključuje se u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR