14 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 14°

Srijeda

01.05.

21° / 14°

Četvrtak

02.05.

17° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Sekulić: Ne dolaze u parlament jer se plaše jedni drugih

Politika

Comments 0

Sekulić: Ne dolaze u parlament jer se plaše jedni drugih

Autor: Milena Aprcović

  • Viber
Dio opozicije koji podržava NATO integracije, a odlučio je da se ne vrati u parlament kada se bude glasalo o tom pitanju, nije donio takvu odluku zbog odnosa prema Skupštini, već iz političkog straha da bi se, ukoliko prekinu bojkot, mnogo više vidjele njihove međusobne razlike, kazao je za Pobjedu Predrag Sekulić, poslanik DPS-a.

Sekulić je, komentarišući izjavu poslanika Građanskog pokreta URA Dritana Abazovića da opozicija neće prekidati bojkot Skupštine ni kada se bude odlučivalo o NATO integracijama Crne Gore, istakao da žali što čak ni ta tema ne može privući opozicione poslanike u Skupštinu.

"Žao mi je što čak ni teme koje su od vitalnog značaja za građane Crne Gore, kao što je pitanje članstva u NATO, nijesu dovoljno inspirativne za kolege iz opozicije da dođu u parlament. Lično mislim da je u pitanju ne njihov odnos prema parlamentu, nego činjenica da bi ukoliko dođu da se izjašnjavaju o članstvu u NATO, bile mnogo vidljivije razlike među njima" kazao je Sekulić.

Prema njegovom mišljenju, taj dio opozicije ima politički strah od radikalnijih opozicionih kolega.

"Čini mi se da dio naše opozicije, koja sebe smatra građanskom, ima politički strah od nešto radikalnijih ostalih kolega iz opozicije i da je to osnovni razlog zbog kojeg ne žele da javno saopšte svoje stavove vezano za ulazak Crne Gore u NATO", smatra Sekulić. On, međutim, kaže da bez obzira na to da li će opozicija nastaviti bojkot „nema dileme da će parlament raditi u punom kapacitetu“.

"Bez obzira na to kakvi su njihovi politički stavovi, kao i njihovi međusobni odnosi, vjerujem da neće biti dileme da će parlament u punom kapacitetu odlučivati o ovom, za građane veoma značajnom pitanju kao što je ulazak u NATO", dodao je Sekulić.

(portal analitika)

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR