13 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Zbog izjave "Pašće krv" Milačića sinoć saslušavali

Politika

Comments 2

Zbog izjave "Pašće krv" Milačića sinoć saslušavali

Autor: Darko Šuković

  • Viber
Jedan od čelnika političke grupacije „Otpor beznađu" Marko Milačić objavio je rano jutros na svom Fejsbuk profilu da nije zadržan u pritvoru, nakon što je juče policija došla na njegova vrata i zatražila da se hitno javi u centar bezbjednosti.

Milačić je kazao da je policija iznenada došla, šest sati nakon objavljenog intervjua u portalu „Kodeks" u kojem je upozorio na, kako se izrazio, "moguće fatalne posljedice oglušenja klike na vlasti o većinsku volju naroda, koji — njih 84 odsto — želi raspisivanje referenduma o NATO integracijama".

Nakon što im je, kako je objasnio, rekao sve isto kao i u intervjuu i dodatno pojasnio izrečeno, u centru za bezbjednost su odlučili da ga ne zadrže i ne pritvore.

Milačić je ranije u intervjuu za portal „Kodeks“ zaprijetio nosiocima najviše vlasti da ako krenu da odluku o ulasku u NATO donesu u Skupštini „time rizikuju i ličnu bezbjednost“, prenosi Suputnjik.

„Ukoliko vlast, ujedno sa podzemljem, i pored svih argumenata u korist referendumskog odlučivanja i velike većine građana koji su za referendum odluči da se to završi u Skuštini, time rizikuju da padne krv u ovoj zemlji“, kazao je Milačić.

 

 

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

mojsije

Ovaj vrli djecko je neuracunljiv.Zasluzuju odgovarajuci tretman.

Seoca

Što ga ovi pustiše? Milačićev poslodavac i finansijer - Rusija- je već pokušala da izazove krvoproliće. i nakon toga Rusija prijeti "crvenom linijom" (nasilje u CG) u vezi referenduma o NATO. Milačić i dalje nastavlja da priziva terorizam i krrvoproliće. Prosto nevjerovatno.