14 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Čučka: DPS predsjednik Opštine na TV Budva u besplatnoj političkoj predstavi

Politika

Comments 0

Čučka: DPS predsjednik Opštine na TV Budva u besplatnoj političkoj predstavi

  • Viber
Izborna lista "Crnogorska demokratska unija: Volimo Budvu! - Dragan Purko Ivančević" poziva TV Budvu da objasni kako je moguće da predsjednik Opštine Budva Srđa Popović ‘’koristi udarne termine za jeftinu političku propagandu usred predizborne kampanje’’.

‘’Apsolutno je neprihvatljivo da rukovodstvo TV Budva tako besprizorno i brutalno krši jasna pravila izborne kampanje. To je obično poltronstvo. Zahtijevamo da uredništvo TV Budva objasni takav čin. To se ne smije dopustiti. Naša lista ‘Cdu: Volimo Budvu’ očekuje da se povodom toga hitno oglase i oni koji su zaduženi za praćenje izborne kampanje’’, navodi se u saopštenju, koje potpisuje predsjednik Opštinskog odbora Cdu Budva Miodrag Čučka.

On smatra da je, pošto na ekranu nije bilo oznake "plaćeni termin" ili slično, potrebno da prvi čovjek Budve Srđa Popović objasni ‘’kako je dozvolio predsjedniku DPS Budva Srđi Popoviću da krši zakon i izborna pravila’’.

‘’Za ono što smo čuli, ne trebaju nam nikakva objašnjenja: to je stara i dosadna izlizana priča. Naručena pitanja, naručeni odgovori. Naručeni su i građani - svi ‘oduševljeni’!
Ta i takva priča nas je skupo koštala: naša Budva je na najnižim granama, u blatu afera i kriminalnih radnji, u prašini nedovršenih građevinskih ‘poduhvata’, u haosu i neredu šetališta koje liče na pijacu, a ne na ‘metropolu turizma’, i u buci od koje se ne čuje ni jedna kulturna riječ u našem gradu’’, smatra Čučka.

Kako je naveo, građani Budve imaće priliku da 16. oktobra konačno ukinu takvu praksu.

‘’Lista ‘Cdu: Volimo Budvu!’ obavezuje se da im u tome pomogne - u funkciji nove lokalne uprave, sa našim timom koji je od prvog dana biti spreman da preuzme vođenje našeg grada i naše opštine. Volimo Budvu!’’, zaključuje se u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR