13 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Milić partiji predstavlja plan o koaliciji sa Lekićem

Politika

Comments 0

Milić partiji predstavlja plan o koaliciji sa Lekićem

  • Viber
Predsjednik Socijalističke narodne partije Srđan Milić na današnjoj sjednici Izvršnog odbora SNP-a predstaviće plan o koaliciji sa Demosom Miodraga Lekića, saznaje Pobjeda od više izvora iz te partije.

Sjednica je zakazana za 15 sati i na njoj će, prema saznanjima lista, Milić prevashodno testirati raspoloženje stranačkih organa za formiranje predizborne koalicije sa Lekićevom strankom.


Nakon sjednice Izvršnog odbora, biće održana, najkasnije do 28. avgusta, sjednica Glavnog odbora na kojoj bi trebalo da bude donesena konačna odluka. Kako se ranije pisalo, da bi koalicija sa Demosom bila zvanično potvrđena, potrebno je da je podrži dvije trećine Glavnog odbora, što znači najširi konsenzus unutar Milićeve stranke.

Sjednica Izvršnog odbora uslijedila je nakon sjednice Kolegijuma predsjednika parlamenta na kojoj je Milić upoznao najbliže saradnike sa dosadašnjim tokom pregovora.

"Ovo su ključni momenti za nas, jer vjernom članstvu moramo obezbijediti ne samo nadu nego i rješenje za njihove probleme, a partnerima i takmacima u izbornoj trci pokazati snagu SNP-a. Svi smo na istom zadatku i podigli smo na najveći nivo svaku aktivnost u našem sistemu. Uvijek smo stavljali društveni interes iznad ličnog i beskompromisno potenciramo taj princip. Ne očekujemo već znamo, više ne obećavamo - već realizujemo. Jedino tako pokazujemo snagu da budemo sljedeća vlast", kazao je tada Milić najavljujući potencijalni savez sa programski sličnim strankama, prenosi Portal Analitika.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR