14 °

max 14 ° / min 7 °

Petak

26.04.

14° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 14°

Srijeda

01.05.

21° / 14°

Četvrtak

02.05.

17° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Dodik ne može u SAD: "Prije bi ušao pripadnik Al Kaide, nego ja"

Region

Comments 1

Dodik ne može u SAD: "Prije bi ušao pripadnik Al Kaide, nego ja"

Autor: Milena Aprcović

  • Viber
Predsednik RS Milorad Dodik još nije dobio vizu za odlazak u SAD na inauguraciju Donalda Trampa. Prethodno je, podsjetimo, ambasada SAD u Sarajevu odbila zahtjev Dodika za dobijanje diplomatske vize.

"Uglavnom, suviše je kratko vrijeme da bih sada potvrdio avionske karte, da ih uplatim, da rezervišem hotel. Ide još ljudi sa mnom, to nije mali novac. Nisam mogao da prihvatim da se to sve plati sa neizvjesnošću dobijanja vize i da, sa druge strane, zbog toga trpi budžet Republike Srpske. Sad mi je žao što sam uopšte podnio zahtjev za vizu", rekao je Dodik za banjalučke Nezavisne novine.

On je izrazio uvjerenje da će s novom administracijom imati bolji kontakt.

"Što se tiče ovog trenutka, nisam htio da trgujem s interesima Republike Srpske, i to nekima u Ambasadi SAD u Sarajevu nije odgovaralo, i zato sam 15 dana čekao vizu, što je nevjerovatno. Vjerovatno je nekom pripadniku Al kaide lakše ući u Ameriku, nego meni", istakao je Dodik.

Dodik je obavijestio organizatore svečanosti povodom inauguracije novoizabranog predsjednika SAD Donalda Trampa da je, nažalost, morao da otkaže najavljeni dolazak u Vašington, jer još nije dobio vizu za ulazak u SAD.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

vip-tetka

On bi išao samo da pjeva:,,NE MOŽE NAM NIKO NIŠTA"ali nije prošao audiciju u ambasadi USA u Sarajevu neki dan pa je ljut,sad može na pink tv da gostuje sa Dačićem u duetu :)) :)) :))