Tramp: Ovo je posljednji pucanj u mene! Da li mi živimo u nacističkoj Njemačkoj?!

Januar 11, 2017 - 14:33

Izabrani predsjednik SAD Donald Tramp odbacio je navode o tome da Rusi imaju kompromitujuće lične i finansijske podatke o njemu, kao "politički lov na vještice".

“Lažne vijesti! Ovo je totalni politički lov na vještice! Rusija je rekla da su taj neverifikovani izvještaj platili moji politički protivnici i da je potpuna i totalna izmišljotina, potpuni nonsens! Rusija nikada nije pokušala da pokaže moć na meni. Ja nemam ništa sa Rusijom – ni dilove, ni pozajmice, ništa!“, naveo je Tramp.

On je tako reagovao na izvještaj CNN da u povjerljivim dokumentima koji su predati njemu i Baraku Obami piše da Rusi tvrde da imaju kompromitujuće lične i finansijske podatke o Trampu.

“Lagano sam pobijedio na izborima, veliki pokret je verifikovan, a protivnici pokušavaju da omalovaže našu pobjedu ovim lažnim vijestima. Jadna država! Obavještajne agencije nikada ne bi smjele da dozvole da ovakve lažne vijesti cure u javnost. Ovo je posljednji pucanj u mene. Da li mi živimo u nacističkoj Nemačkoj?“, upitao je Tramp.

Ti navodi su bili predstavljeni uz izvještaj o ruskom hakovanju tokom predsjednickih izbora 2016. Takođe, nekoliko američkih medija objavilo je dokument od 35 stranica, a ta priča cirkuliše u Vašingtonu već mjesecima.

Dokumenti opisuje "seksi" video snimak sa prostitutkama tokom Trapove posjete jednom hotelu u Moskvi 2013. Takođe navode da su ruski zvaničnici predlagali unosne poslove kako bi mogli da utiču na Trampa, prenosi AFP.

 

1 komentara

  • Comment Link Januar 11, 2017 - 16:17 postavio - Seoca

    Ovaj se poziva na Ruse, da dokaže nevinost.
    To je ono, što bi rekli "Pitaj brata lopova"

Postavite komentar