14 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Tramp: Ovo je posljednji pucanj u mene! Da li mi živimo u nacističkoj Njemačkoj?!

Svijet

Comments 1

Tramp: Ovo je posljednji pucanj u mene! Da li mi živimo u nacističkoj Njemačkoj?!

  • Viber
Izabrani predsjednik SAD Donald Tramp odbacio je navode o tome da Rusi imaju kompromitujuće lične i finansijske podatke o njemu, kao "politički lov na vještice".

“Lažne vijesti! Ovo je totalni politički lov na vještice! Rusija je rekla da su taj neverifikovani izvještaj platili moji politički protivnici i da je potpuna i totalna izmišljotina, potpuni nonsens! Rusija nikada nije pokušala da pokaže moć na meni. Ja nemam ništa sa Rusijom – ni dilove, ni pozajmice, ništa!“, naveo je Tramp.

On je tako reagovao na izvještaj CNN da u povjerljivim dokumentima koji su predati njemu i Baraku Obami piše da Rusi tvrde da imaju kompromitujuće lične i finansijske podatke o Trampu.

“Lagano sam pobijedio na izborima, veliki pokret je verifikovan, a protivnici pokušavaju da omalovaže našu pobjedu ovim lažnim vijestima. Jadna država! Obavještajne agencije nikada ne bi smjele da dozvole da ovakve lažne vijesti cure u javnost. Ovo je posljednji pucanj u mene. Da li mi živimo u nacističkoj Nemačkoj?“, upitao je Tramp.

Ti navodi su bili predstavljeni uz izvještaj o ruskom hakovanju tokom predsjednickih izbora 2016. Takođe, nekoliko američkih medija objavilo je dokument od 35 stranica, a ta priča cirkuliše u Vašingtonu već mjesecima.

Dokumenti opisuje "seksi" video snimak sa prostitutkama tokom Trapove posjete jednom hotelu u Moskvi 2013. Takođe navode da su ruski zvaničnici predlagali unosne poslove kako bi mogli da utiču na Trampa, prenosi AFP.

 

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Seoca

Ovaj se poziva na Ruse, da dokaže nevinost. To je ono, što bi rekli "Pitaj brata lopova"