19 °

max 25 ° / min 17 °

Nedjelja

19.05.

25° / 17°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 18°

Utorak

21.05.

27° / 17°

Srijeda

22.05.

20° / 15°

Četvrtak

23.05.

22° / 14°

Petak

24.05.

23° / 14°

Subota

25.05.

24° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
VIDEO i FOTO: Hilari Klinton se onesvijestila na ceremoniji 9/11, sada je dobro

Svijet

Comments 1

VIDEO i FOTO: Hilari Klinton se onesvijestila na ceremoniji 9/11, sada je dobro

  • Viber
Kako javlja reporter Fox news-a, kandidat za predsjednika SAD Hilari Klinton onesvijestila se na ceremoniji u čast sjećanja na stradale u napadu na kule bliznakinje 9. septembra.

''Upravo sam dobio nezvaničnu informaciju od nadležnih sa lica mjesta da je Klinton imala još jednu problematičnu ''zdravstvenu'' epizodu. Ranije je krenula sa ceremonije, i pošto je njen prevoz nije očekivao tako brzo, morala je da sačeka nekoliko minuta na ulici. Dok je čekala onesvijestila se, nakon čega joj je obezbjeđenje pomoglo da ode do kombija i ranije napusti ceremoniju. Svjedok kaže da joj je i cipela ispala usput'', naveo je novinar Fox news-a Rik Levental na svom tviter nalogu. 

Kako je javio reporter Foxnewsa sa lica mjesta, izvor iz obezbjeđenja koji je bio nekoliko metara od Klintonove rekao je da je imala još jednu ''zdravstvenu'' epizodu.

Kako je saopšteno iz službe za odnose s javnošću Klintonove, pozlilo joj je zbog vrućine i sada je dobro. Klinton je nakon što joj je pozlilo otišla na stan svoje ćerke, saopšteno je iz njenog tima.

Podsjetimo i ranije se spekulisalo o zdravstvenim problemima Hilari Klinton, jer je u nekoliko navrata u javnim nastupima dobijala napade kašlja. 

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Anonimni

sto ti uopste ucestvujes u kampanji nije mi jasno