Nakon vremenskih nepogoda proteklih sedmica, život se vraća na skijališta. Staze na Žabljaku i Vučju su u odličnom stanju, a ima i posjetilaca.

Pijete hladno pivo dok po vama teče vruća voda ispod tuša? Zvuči idealno i nakon napornog dana na poslu ili nešto čime ćete započeti vikend. A da ne pijete bilo koje pivo, pametna rješenja stižu iz Švedske.

Nezavisni poslanik u kosovskom parlamentu Iljir Deda ocijenio je da formiranje vojske Kosova treba da bude odgovor na, kako je rekao, prijetnje predsjednika Srbije.

Dvoje tinejdžera je poginulo dok su pokušavali da naprave selfi na železničkoj pruzi u indijskoj prijestonici Nju Delhiju.

Predsjednik Moldavije Igor Dodon najavio je danas mogućnost da se ta zemlja, nakon sljedećih parlamentarnih izbora, povuče iz sporazuma sa Evropskom unijom, pri čemu agencije različito izvještavaju o tome koji je sporazum u pitanju.

Vrijedan turistički kompleks, Porto Montenegro, najbolji je promoter značaja turizma u Crnoj Gori i šansa za podsticaj daljeg interesovanja za ulaganje u tu oblast iz Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE), ocijenio je predsjednik Filip Vujanović.

S.S. rođen 1956., poginuo je danas u Golubovcima kad su se sudarili automobil i kamion, potvrđeno je portalu Antena M iz OKC.

Predsjednik Evropskog savjeta Donald Tusk ocijenio je da je govor britanske premijerke Tereze Mej o Bregzitu bio realan, dodajući da ostalih 27 država članica ostaju ujedinjene i spremne za pregovore.

Portparol Socijaldemokratske partije Mirko Stanić učestvovao je na Kongresu vladajuće Radničke partije Holadnije (PvdA) koji je održan proteklog vikenda u Utrehtu.

Premijerka Škotske Nikola Stardžon je izjavila danas da njena zemlja mora da ima opciju nezavisnosti od Ujedinjenog Kraljevstva, ukoliko škotske želje u vezi sa novim trgovinskim planom Velike Britanije budu odbačene.

Stranica 1 od 193