13 °

max 19 ° / min 11 °

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

18° / 14°

Petak

10.05.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bajčetić: Američka ambasada u Podgorici odbija da mi izda vizu za SAD

Izvor: Portal Analitika

Politika

Comments 7

Bajčetić: Američka ambasada u Podgorici odbija da mi izda vizu za SAD

Autor: Antena M

  • Viber

Član Predsjedništva PzP-a Nikola Bajčetić tvrdi da američka ambasada u Podgorici odbija da mu izda vizu za SAD, iako je, kako navodi dobio uredan poziv od organizatora jedne od najznačajnih političkih konferencija koja ce se održati u Majamiju 4. i 5. maja.

 "Koja okuplja partije desnog centra iz cijelog svijeta, dje sam trebao da govorim kao politički zatvorenik režima Mila Đukanovića i predstavim im naše iskustvo u borbi protiv totalitarnog režima, ali i govorim o progonu DF.

Kada sam otišao na intervju prije dva dana, konzularna službenica sa kojom sam razgovarao vidjela je pozivno pismo, kao i to da sam kupio avionsku kartu za Majami koja je rezervisana za 2. maj, i kada sam joj saopštio detalje da sam pozvan kao govornik da našim saborcima iz cijelog svijeta koji se bore protiv totalitarnih režima, predstavim naše iskustvo sa diktatorom Đukanovićem, podigla je obrve i osmijehnula se, da bi mi potom saopštila kako je neophodna dodatna dokumentacija o mojoj presudi i opis mog krivičnog djela jer sam nedavno izašao iz zatvora. Rekao sam da nema problema, da cu i to dostaviti, kao što sam i učinio isti dan, a njima je juče ostalo prostora da mi izdaju vizu.

Iako sam im više mejlova poslao, od njih juče kao ni prekjuce nisam dobio nikakav odgovor, a odlicno znaju da je moj polazak planiran za 2. maj, a da oni zbog praznika ne rade do 3. maja.
Ja sam svoje prijatelje iz međunarodnih organizacija koji su organizatori konferencije obavijestio o problemu i izrazio žaljenje što nećuprisustvovati Freedom forumu, a sačekaću nakon praznika da dobijem zvanićan odgovor, nakon čega cu reagovati.

Eto, ovo je rezultat djelovanja ambasadorke SAD u Crnoj Gori  M.Uehare koja direktno podrzava ovaj kriminalni režim. Naravno, istina se ne moze spriječiti i uvijek se čuje, kad tad. Mada nakon zatvora i svega sto sam prošao zbog ovog režima, rekao sam da me više ništa ne može iznenaditi, pa tako ni ova sramota", napisao je Bajčetić na svom fb profilu.

Komentari (7)

POŠALJI KOMENTAR

REGINA

Reci za covjeka koji je pokusao da povrijedi grupu policajaca da je gospodin,malo je tesko i cudno kao i cudjenje pomenutoga osudjenika da mu Ambasada jedne civilizovane Drzave ne ovjeri ulaznu vizu. Percepcija je u pitanju !!

neko

Kakvo spinovanje.Sebe ovaj nepomenik predstavi kao političkog zatvorenika,a on obični siledzija i kriminalac koji se autom zaletio u policiju.Mada stvarno šteta što nije održao govor takav orator i suva inteligencija

PzP

Znaci PzP je stranka desnog centra, je li? Zanimljivo...