25 °

max 25 ° / min 14 °

Nedjelja

22.09.

25° / 14°

Ponedjeljak

23.09.

24° / 15°

Utorak

24.09.

22° / 16°

Srijeda

25.09.

22° / 17°

Četvrtak

26.09.

24° / 15°

Petak

27.09.

25° / 17°

Subota

28.09.

26° / 18°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Dukić: Ponosan sam, veliko hvala na podršci

OI PARIZ 2024

Comments 1

Dukić: Ponosan sam, veliko hvala na podršci

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Ljubitelji sporta i jedrenje u Crnoj Gori, ali i širom planate sa nestrpljenjem su iškečivali peti dan takmičenja u olimpijskoj klasi ILCA 7 u Marseju. Očekivala se velika borba za mjesto u medal race regati, ali je vjetar odložio devetu i desetu regatu, a s obzirom da su rezervni dani rezervisani za medal race, Milvoj Dukić je ostao bez prilike da stigne do TOP 10, bez prilike da se umiješa u borbu za medalju.

Žal je ostao, ali i ponos. Milivoj Dukić je ispisao novu stranicu istorije crnogorskog sporta na Olimpijskim igrama, ostvario je najveći uspjeh poslije srebrne medalje rukometašica, tri četvrta i jednog osmog mjesta vaterpolista, odnosno devetog mjesta Marije Vuković.

„Završene su Olimpijske igre. Malo neočekivano. Vjetra nije bilo, izostala su još dvije regate. Ostvario sam najbolji rezultat u karijeri kada su Olimpijske igre u pitanju. Ponosan sam i srećan. Iza mene je dug i težak put, uspio sam da ostanem na vrhunskom nivo izuzetno dugo. Nedostajalo je malo iskustva, za medal race regatu, a drugu, treće i sedmo mjesto pokazuju da pripadam svjetskom vrhu“, naglasio je Milivoj Dukić iz Marseja, pa nastavio:

„Hvala svim na ogromnoj podršci koju sam osjećao svih ovih dana. Bio je to ogroman motiv da pružim sve od sebe na regatnom polju. Veliko hvala selektoru Ilku Klakoru. Napravili smo odličan posao, maksimalno smo spremni dočekali Olimpijske igre, a hvala i treneru Havijeru Fernandezu koji je zaslužan za uspjeh, jer ostvareno u Marseju zaista jeste uspjeh“.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR