23 °

max 34 ° / min 21 °

Nedjelja

08.09.

34° / 21°

Ponedjeljak

09.09.

30° / 20°

Utorak

10.09.

24° / 18°

Srijeda

11.09.

24° / 17°

Četvrtak

12.09.

25° / 16°

Petak

13.09.

23° / 18°

Subota

14.09.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vuković: Imam informaciju da se radi na kandidovanju Mila Đukanovića za zamjenika generalnog sekretara NATO

Drugačija radio veza

Comments 5

Vuković: Imam informaciju da se radi na kandidovanju Mila Đukanovića za zamjenika generalnog sekretara NATO

Autor: Antena M

  • Viber

Potpredsjednik Demokratske partije socijalista Ivan Vuković u Drugačijoj radio vezi kaže kako ima pouzdanu informaciju da je u toku priprema kandidovanja Mila Đukanovića za zamjenika generalnog sekretara NATO. Iza te inicijative do sada stoji devet članica Alijanse, među kojima je i Turska, precizira Vuković.

"Ja sam tu informaciju dobio zahvaljujući turskom portalu. Raspitivao sam se i pitao jednog mog prijatelja iz Istanbula koji je dosta dobro pozicioniran i ima dobre veze u turskom političkom rukovodstvu. On mi je kazao da je to istina i da se radi na tome. Razumio sam da je Turska jedna od država članica NATO saveza koja podržava to, svakako bi trebalo pitati za mišljenje i naše međunarodne partnere, ostale NATO zemlje, ali biće da tamo đe ima dima ima i vatre", rekao je Vuković.

Vuković ocjenjuje da bi bilo neobično da ova informacija prođe bez antikampanje prosrpskih i proruskih tabloidnih medija. Dodaje da snažna i konstantna višegodišnja negativna kampanja otežava rad DPS.

"Nama bi bilo neobično da toga ne bude... Dakle vi funkcionišete u jednom sistemu u kom ste svakog dana sa deset različitih strana inkriminisani, dešava se difamacija individualna, kolektivna, najprljavija moguća kampanja podmetanja... Do te mjere smo, kad bih htio da se našalim, navikli na to da bi bilo neobično jednog jutra se probuditi i shvatiti da je to naša ružna prošlost, da nema više tabloida, da nema više ovih kvazi portala, da smo postali normalno društvo", kazao je Vuković.

Komentari (5)

POŠALJI KOMENTAR

Gavrilo

Ne velim da se NATO-u ne treba osvetiti, ali pretjerali smo ako je ovo tačno.

trtmrt

Cim se povukao sa mjesta Predsjednika CG pricalo se da ide na visoku funkciju u NATO. Od njegovog odlaska kakav god da vam je bio, nizbrdo idete. Poz iz EU

Oscar

to je Slobodna Bosna objavila prije 3 dana. Odavno, vise od 4 godine, se radi na tome....mozda je onako i izgledala izborna noć.....samo da sada učini sve što je propustio da učini za CPC, kao predsjednik Države...