11 °

max 13 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

13° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

11° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 11°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Knežević odgovorio Đukanoviću: Koliko sam vam dao para pitajte Markovića, Pejanović, Marovića...

Društvo

Comments 2

Knežević odgovorio Đukanoviću: Koliko sam vam dao para pitajte Markovića, Pejanović, Marovića...

Autor: Nikoleta Rakočević

  • Viber
"Mi smo jedan drugom uvjek govorili ti."

Predsjednik Atlas Grupe Duško Knežević, povodom današnje izjave predsjednika države Mila Đukanovića, u saopštenju za medije navodi da je Đukanović danas kazao istinu kada je rekao da nijesu prijatelji.

"Mi smo jedan drugom uvjek govorili ti. Pošto je Milo Đukanović danas direktno ili indirektno potvrdio mnogo toga što sam saopštio crnogorskoj javnosti, a usput u svom maniru i mnogo toga slagao, jedina puna istina koju je izgovorio je da nijesmo prijatelji. Zato ću mu se obraćati ubuduće sa Vi.

G. Đukanoviću, Vi ste glavni glumac u seriji koju ću da emitujem, a čijih smo tek prvih par epozoda gledali. Ako nastavite ovako plašim se da ću ostati bez glavnog junaka jer mi se čini da ste počeli da se gubite.

Vi možda zaboravljate šta ste pričali svojim partijskim saradnicima ni manje ni više nego na sjednicama Predsjedništva partije. Sjećate li se da ste govorili da je Duško Knežević najveći donator DPS-a i da ste sa njim prijatelj?", navodi on.

Knežević još dodaje:

"Pošto postajete zaboravni, možda ne bi bilo zgoreg da pitate Duška Markovića, Milicu Pejanović i vaše takođe bivše prijatelje Svetozara Marovića, Miomira Mugošu i Andriju Jovićevića koliko sam vam dao para. Očito više nemate prijatelja.

Najzad, ako kažete "krsta mi" povjerovaću Vam da vila na Gorici, koja košta više od 10 miliona eura, nije Vaša. Ako se odlučite da je kupite, mogu Vam srediti kredit kod Pireus banke. Ugovor Vam šaljem sjutra.

G. Đukanoviću, svakako se nadam da ćete uživati u seriji jer Vi potpisujete i scenario i režiju. Ona je zasnovana na stvarnim događajima, za razliku od serije o meni koja se godinama emitovala u Informeru i na Pinku, za čiju ste režiju angažovali Bebu Popovića", poručio je Knežević. 

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Liberal

Pare koje je Duško dao Svetu završile su u Svetovim džepovima. Isto je i sa Mugijem. Pare koje je davao Dušku su date Službi od bogatog saradnika. Međutim, pare koje je dao Andriji završile su kod Ranka i SDP. A Miličine pare dod muža.

Duka

Hahahahahahahah drugi put kad budu htjeli da hapse nekog ovakvog kriminalca, neka obavezno provjere je li u u drzavi.