20 °

max 20 ° / min 13 °

Utorak

16.04.

20° / 13°

Srijeda

17.04.

15° / 9°

Četvrtak

18.04.

13° / 7°

Petak

19.04.

13° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

13° / 5°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vukotić ubijen sa šest hitaca, nema tragova

Društvo

Comments 0

Vukotić ubijen sa šest hitaca, nema tragova

Izvor: Pobjeda

Autor: Gordana Đuračić

  • Viber

Policija koja intenzivno radi na rasvjetljavanju ubistva Kotoranina Veselina Vukotića, oca vođa škaljarskog klana Jovana i Igora Vukotića, koji je ubijen preksinoć u kotorskom naselju Dobrota, nije identifikovala osumnjičenog za ovo djelo.

Vukotić je ubijen u subotu oko 20.45 sati na parkingu ispred apartmana "Vukotić“, koji su u njegovom vlasništvu, gdje je i živio. Prema nezvaničnim informacijama Pobjede, muškarac sa kačketom na glavi ispalio je šest hitaca iz pištolja u grudi Vukotića koji je ubrzo po prijemu u Opštu bolnicu Kotor preminuo.

Vukotić se nalazio na parkingu gdje je bio parkiran njegov automobil "audi“, kada mu je nepoznati napadač prišao i ispalio smrtonosne hice, nakon čega se udaljio sa mjesta zločina. Dosadašnji rezultati istrage pokazuju da je ubica očito poznavao navike Vukotića i da je imao informaciju kada će on izaći iz apartmana.

S obzirom na način na koji je zločin počinjen sve ukazuje da se radi o profesionalnom ubistvu, koje je detaljno isplanirano, a u prilog tome govori podatak da ubica nije ostavio tragove. Izvori bliski istrazi navode da su sigurni da je ovo ubistvo djelo profesionalca. Na licu mjesta je obavljen uviđaj kojim rukovodi državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

Uviđaj je počeo oko 23 sata jer se čekao dolazak dežurnog tužioca iz Podgorice. Za to vrijeme kotorska policija je obezbjeđivala mjesto ubistva, pretresala vozila u saobraćaju, privodila više osoba na informativni razgovor, ali niko nije zadržan, niti uhapšen.

Iz Uprave policije je saopšteno da njeni službenici u koordinaciji sa tužilaštvom preduzimaju intenzivne aktivnosti na identifikovanju lica koje je počinilo ovo krivično djelo i rasvjetljavanju događaja. Jovan Vukotić se nalazi u zatvoru u Beogradu gdje je osuđen na 15 mjeseci zatvora zbog falsifikovanja isprava, dok je njegov brat Igor u bjekstvu.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR