6 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 6°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

12° / 8°

Petak

26.04.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
CEDIS: Sjutra višesatna isključenja struje zbog radova

Društvo

Comments 0

CEDIS: Sjutra višesatna isključenja struje zbog radova

Autor: Nikoleta Rakočević

  • Viber

Djelovi više opština biće sjutra nekoliko sati bez struje zbog radova na mreži i ugradnje brojila, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Objekti u kojima budu ugrađivan brojila bez struje će biti od osam do 18 sati.

Nova brojila u Danilovgradu dobiće Šabov Krug i Brojleri, u Nikšiću djelovi Vitalca i Riđana, Štedim, a u Ulcinju Kruče.

U Beru će nova brojila dobiti Nišice, Dobre Vode, Pod – glavicom, Marin – ploče, Dubrava, Ujtin Potok i Veliki Pijesak, a u Tivtu Maslinjak, Krašići, Radovići, Risanska, Balkanska, Čakalova i Šabačka ulica, i Trg Magnolija.

U Podgorici će, zbog radova na mreži, od devet do 15 sati, bez struje biti Donja Gorica, Golužba i Vojno dobro, a od deset do 11 sati krug Titex-a, dio Dahne, Dajbabe i Botun.

Bez struje će od devet do 15 sati ostati Lijeva Rijeka, Brskut, Veruša, Opasanica i Mokra.
U Tuzima, od devet do 15 sati, bez struje biće Dušići, Kodra, Sukuruć, Lekovići, Vladne, Vranj i Dubrava.

U Danilovgradu će, od osam do 18 sati, bez struje ostati Kopilje, Gostilje i Vukotica.

Na Cetinju, od osam do 12 sati, struje neće imati Riječka nahija i Podgor, a od osam do 18 sati Brestovi, Ožegovica, Trnjine, Dolovsko Kopito, Meoce, Bijelo Polje, Ubli, Prisoje i Bijele Poljane.

Od 11 sati do 12 sati i 30 minuta bez napajanja električnom energijom ostaće Cuce, Čevo, Bjelice, Čeklići, Resna i Lastva Čevska.

U Kotoru će, od devet do 14 sati, bez struje biti Lovanja, Pržice, Trojica, Kvača, Crveni Brijeg, Kovačević i Stara Forteca.

Bez struje, od devet do 11 sati, biće dio područja u okolini Tunela sa kotorske strane, a od 11 do 13 sati Muo, Prčanj i Stoliv.

U Tivtu će, od deset do 12 sati, bez struje ostati naselje Maslinjak u Krašićima.

U Baru, od 11 do 15 sati, očekuju se naizmjenični prekidi u napajanju dijelova grada u trajanju od 30 do 60 minuta.

Od osam do 18 sati, bez struje biće Paljuškov Pijesak i Petovića Zabio,a od osam do 12 sati Sotonići, Bukovik, Brčeli i Bijele Poljane.

U Ulcinju će, od osam sati i 30 minuta do 17 sati, u naizmjeničnim prekidima u trajanju oko 30 minuta, bez struje ostajati dio Nove Mahale, Meterizi, Stari Grad, dio Pristana kod Holegra, Hotel „Mediteran“ sa okolinom, Pinješ i okolina vojnih zgrada.

U Pljevljima će, od osam do 17 sati, bez struje ostati Bitine, Palež, Glibaći, Zaglavak, Lever Tara, Jovići, Meki Do, Pupović, Zasada, Morajice, Jelov Panj, Kolijevka, Slatina, Kalušići, Ograđenica, Otilovići, Kotlajići i Vidre.

U Šavniku, od deset do 16 sati, struje neće imati Bare.

U Bijelom Polju će, od osam do 16 sati, bez struje ostati Ravana Rijeka, Slijepač Most, Mijatovo Kolo, Jabučino, Gevčina i Okladi, a od devet do 14 sati Cerovo i Ribarevine.

U Mojkovcu će,od osam do 11 sati, bez struje biti ulica Serdara Janka Vukotića, dok u Kolašinu, od osam do 15 sati, struje neće imati Šljivovica i Starče.

U Beranama će, od devet do 14 sati i 30 minuta, bez struje ostati Petnjik, Dapsići, Tmušići, Batuni, Ranč, Mršina Bara, Planinski prevoj - Lokve, Donja Rženica, Zagorje, Kaludra, Rovca, Lisijevo Polje, kao i Babino, Drgosava, Zagrađe i dio sela Goražde.

Bez struje od deset sati do deset sati i 30 minuta biće naselje Hareme i dio naselja Donje Luge, a od 11 do 12 sati ŠIP „Polimlje“, Polimka-Kips, Autobuski prevoznik Simon Voyages, Tržni centar Desetka, Nacional, Expres Bau, Biznis inkubator i mljekara „Zornić“.

Od 12 do 13 sati bez napajanja električnom energijom biće Dom zdravlja, a od 13 do 14 sati Dom učenika i studenata.

U Andrijevici će, od osam sati do 14 sati i 30 minuta, bez struje ostati Cecuni, dok u Plavu od devet sati do 14 sati i 30 miunuta struje neće imati dio sela Brezojevice.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR