7 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 6°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

12° / 8°

Petak

26.04.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Na Trgu Svetog Petra Cetinjskog večeras nastupaju orkestar VCG, djeca iz JPU Đina Vrbica...

Društvo

Comments 1

Na Trgu Svetog Petra Cetinjskog večeras nastupaju orkestar VCG, djeca iz JPU Đina Vrbica...

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

Crnogorska kulturna mreža večeras sa početkom od 20 sati na Trgu Svetog Petra Cetinjskog organizuje veliku proslavu Dana nezavisnosti.

''U programu će nastupiti Orkestar Vojske Crne Gore, polaznici JPU Đina Vrbica, đeca različitih vjera i nacija koja će pjesmom Crnoj Gori čestitati praznik, škola pjevanja D-moll, guslar Nikola Krulanović, glumci Anastasija Radoman, Milica Šćepanović i Vukan Pejović dok će koncerte održati Bojan Marović i Aco Pejović. Crnoj Gori će 21. maj čestiati sportisti koji su u minuloj godini postigli zapažene rezultate''- navedeno je iz CKM.

Kako dodaju u saopštenju, veom aim je drago što će CKM u Glavnom gradu Crne Gore po prvi put upriličiti događaj koji je posvećen 21. maju.

''Posebno nas raduje veliko interesovanje koje vlada za ovaj događaj, i uvjereni smo da će izvođači koji ućestvuju u programu napraviti dobru zabavu za sve građane koji budu prisutni na događaju. Pozivamo sve građane Crne Gore koji su u prilici da prisustvuju događaju na kojem slavimo važan datum crnogorske istorije ,i na kojem promovišemo najveće vrijednosti naše države multietničnost i multikulturalnost. Budimo večeras svi jedno bez obzira na vjeru i naciju bez obzira na političko opredjeljenja jer je Crna Gora iznad svih nas''- zaključili su.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Šćepan

Najgora antipropaganda Crne Gore i svega čega se dohvati! Žalosno je da ovakvi dobijaju prostor i novac! Volimo te Crna Goro!