14 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Zbog ubistva Crnogoraca u Njemačkoj traže hrvatskog boksera?

Izvor: Foto: Dnevne novine

Društvo

Comments 0

Zbog ubistva Crnogoraca u Njemačkoj traže hrvatskog boksera?

Izvor: Dan/Blic

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

Policija traga za više osoba i dva automobila za koje se sumnja da su korišćeni u ubistvu Darka Mijovića i Nikole Jovanovića u Forstu, objavili su tamošnji mediji.

Navodi se i da je među osumnjičenima državljanin Hrvatske koji se jedno vrijeme bavio kik-boksom i drugim borilačkim sportovima. Njemačka policija sumnja da je taj hrvatski državljanin jedna od osoba koje su izrešetale crnogorske državljane u jednom stanu u Forstu.

Berliner kurier.de prenosi da se potražuju dva automobila berlinskih registarskih oznaka i da se provjerava veza između ubistva Vladimira Roganovića u Beču i dvostrukog ubistva u Forstu. Njemački mediji navode da bi upravo osveta, odnosno nastavak rata između kotorskih klanova, mogla biti motiv dvostrukog ubistva u Forstu.

Podgoričanin, Darko Mijović i Danilovgrađanin Nikola Jovanović ubijeni su u Njemačkoj, a u toj pucnjavi, koja se dogodila u Forstu, ranjeni su i Podgoričanin Miloš Pavićević i državljanin Srbije Miloš Vesković, koji je porijeklom takođe iz Crne Gore.

Obojica ubijenih bili su navodno bliski „škaljarskom klanu”, a sa tom kriminalnom grupom iz Kotora povezana su i dvojica ranjenih.

Kako pokazuju prvi rezultati istrage, nekoliko zasad neidentifikovanih osoba upalo je u stan u kojem su bili Mijović, Jovanović, Pavićević i Vesković i ispalilo na desetine metaka u njih četvoricu, nakon čega su pobjegli.

Ubrzo je na lice mjesta stigla policija, koja je izuzela sve tragove i povrijeđene prevezla na ukazivanje ljekarske pomoći.

Policija provjerava kada su ubijeni i ranjeni ušli i Njemačku i čime su se bavili u toj državi.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR