7 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 8°

Utorak

23.04.

10° / 9°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

10° / 6°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
SDT preuzelo istragu o ubistvu Cetinjanina: Direktni počinilac Nedović, a Paović i Pejaković saučesnici?

Društvo

Comments 0

SDT preuzelo istragu o ubistvu Cetinjanina: Direktni počinilac Nedović, a Paović i Pejaković saučesnici?

Izvor: Pobjeda

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Tri osobe uhapšene su zbog sumnje da su učestvovale u ubistvu Bogdana Milića (37) i ranjavanju tri osobe 11. juna u cetinjskom lokalu „Portun“. Kako je nezvanično saopšteno Pobjedi, istraga o ubistvu Milića je u toku, a u nadležnosti je Specijalnog državnog tužilaštva.

Specijalno državno tužilaštvo donijelo je rješenje o zadržavanju do 72 sata za Moša Paovića (18), Lazara Nedovića (20) i Žarka Pejakovića (19) sa Cetinja.

Osumnjičene terete za ubistvo Milića i ranjavanje Dragana Vušurovića (33), Gorana Vušurovića (48) i Marka Vujačića (48) u kafiću „Portun“.

Prema nezvaničnim saznanjima Pobjede, direktni počinilac je Nedović, a Paović i Pejaković saučesnici. Nije poznato ko je drugi čovjek koji je pucao na Milića, budući da je istragom utvrđ­eno da su dvije osobe pucale.

Prema informacijama Pobjede, njegov identitet je poznat i za njim crnogorska policija intenzivno traga.

Trojica osumnjičenih uhapšeni su u petak veče, ali se policija i tužilaštvo nijesu oglašavali o tome.

Goran Vušurović je ranjen u grudi i stomak i zadržan je u bolnici, dok su Vujačić i Dragan Vušurović prošli sa lakšim povredama. Dvojica napadača sa silikonskim maskama i kačketima ušetala su u kafić ,,Portun“, u samom centru grada i ispalili više hitaca u Milića i prema gostima lokala.

Prema riječima očevidaca, ubice su krenule prema Miliću i zapucale. Gosti lokala su u tom trenutku krenuli da ustaju, pa su ubice ispalile projektile i u njih.

Milić je preminuo na putu do Kliničkog centra. Bogdan Milić je prije dva i po mjeseca oslobođen optužbi za ubistvo Petrovčanina Nemanje Medina.

Tu odluku donijelo je vijeće sutkinje Vesne Moštrokol. Istom odlukom oslobođeni su Darko Mijović i Vladimir Ulama, koje terete za ubistvo Medina.

Darko Mijović i Nikola Jovanović ubijeni su sredinom maja u Njemačkoj. Tada su ranjeni Miloš Pavićević i Miloš Vešković, koji su bili sa njima. Ulamu i Mijovića su, prema optužnici, teretili da su ubili Medina i sahranili ga na nepoznatom mjestu. Milića terete za krivično djelo pomoć učiniocu poslije izvršenog krivičnog djela.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR