21 °

max 21 ° / min 14 °

Utorak

16.04.

21° / 14°

Srijeda

17.04.

15° / 10°

Četvrtak

18.04.

13° / 7°

Petak

19.04.

13° / 7°

Subota

20.04.

15° / 5°

Nedjelja

21.04.

12° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 7°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
I śutra isključenja struje zbog radova

Društvo

Comments 0

I śutra isključenja struje zbog radova

Izvor: Mina

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Djelovi više opština biće śutra nekoliko sati bez struje zbog radova na mreži i ugradnje brojila, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila bez struje će biti od osam do 18 sati.

U Plavu će nova brojila dobiti Murino, a u Pljevljima Šumane, Omladinska i Zenica.

U Podgorici će, zbog radova na mreži, od osam i 30 do 15 sati bez struje biti Zavod Komanski most i dio Gornje Gorice oko njega, kao i dio Vojvođanske i ulice Miloja Pavlovića.

Od osam do 15 sati bez struje će ostati zgrada KS-3 u Moskovskoj ulici.

U Danilovgradu će, od deset do 14 sati, bez struje biti Dobro Polje, a od osam do 11 sati dio Komunice.

U Nikšiću će, od osam do 18 sati, bez struje ostati Zaslap, Nudo, Podkraj, Gornje Polje (Grahovo) i brana Grahovo.

Od osam i 30 do 15 sati bez struje će ostati Donji Broćanac, od devet do 11 sati Dabovići, Povija, Ostrog, Norin, Stubički kraj i Jovan Do, a od 12 do 15 sati Ćipranić, Ploča Dragovoljska Laz, Riśi Do, Rudnici Boksita Bunići i Dragovoljići.

U Plužinama će, od deset i 30 do 16 sati i 30 minuta dio Crkvičkog polja, Žeično, Babići, Šarići i Barni do.

U Ulcinju će, od osam do 15 sati, bez struje biti Fraskanjel, Ambula, Lisna Bori i Štodra, a od devet do 12 sati povremeno i Dio Pinješa kod zgrade Subašić i hotel Albatros.

U Herceg Novom će, od sedam do 13 sati, bez struje ostati Mokrine, a od osam do 13 sati: Rose i poluostrvo Luštica.

U Kotoru će, od 11 i 30 do 14 sati i 30 minuta, bez struje biti kompletno područje Morinja, Kostanjica i Verige, dok će u Tivtu, od osam do deset sati, bez struje ostati Nikšićka ulica.

U Bijelom Polju će, od osam do 14 sati, bez struje biti Crnča, Ivanje, Radulići, Godijevo, Goduša, Crhalj, Kradenik, Ličine, Sušica, Korita, Srđevac, Poda, Dubovo, Brestovik, Žurena, Lozna, Crniš, Trubina, Bioča, Pašića Polje, Brzava, Femića Krš. Prijelozi, Jagoče, Kostići i Laholo, a od 11 do 14 sati Lijeska.

U Kolašinu će, od osam do 15 sati, bez struje ostati Liješnje, Dulovine, Skrbusa, Matesevo, Jabuka, Drndari, Vranestica, Vukicevica Lug, Jasen i Bare Kraljske.

U Beranama će, od devet do 14 sati i 30 minuta, bez struje biti Rovca i Kaludra, od osam do 18 sati selo Šekular, od devet do deset sati dio sela Vinicka, a od devet do 18 sati dio sela Trepča.

U Rožajama će, od devet do 14 sati i 30 minuta, bez struje ostati selo Honsiće, dok će u Plavu, od devet do 18 sati, bez struje biti Murino.

U Šavniku će, od osam do 18 sati, bez struje biti seosko područje i Gornje Polje.

U Pljevljima će, od osam do 18 sati, bez struje biti seosko područje Grevo i Šumane, dok će od osam do 19 sati povremeno bez struje ostajati Ševari, Emisioni Centar, Pekara, K.Vrelo, Postrojenje odpadnih voda, Škola Guke, Zbljevo, Vidre, Bučke, Komini, Hioćevina, Šljivansko, Hođžići, Gosteč, Zadublje, Škola guke, Dolovi i Radosavac.

Na Žabljaku će, od deset do 17 sati, povreeno bez struje biti benziska pumpa, ulice Drobnjačka, Vučedolska, Sinjajevinska, Šaransko-jezerskog bataljona, Svetog Save i Mojkovačka, kao i Mjesne zajednice Šaranci, Njegovuđa, Novakovići, Vrela, Borje, Štuoc i Virak.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR